Таблет Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo

Искате качествен таблет на добра цена?! Препоръчваме ви Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo. Той има всичко необходимо, използвано най-често от потребителите на този тип устройства – сърфиране в интернет, игри, видеочат, заснемане, четене на електронни книги… При това ви го предоставя с доста добро качество на цена около 250 лв.

Live-In-Style Prestigio ardes.bg/tablet

Дизайн

Това е малък, лек и функционален таблет с размери 18,8 x 11,6 x 0,9 см, който ще се събере без проблем дори в елегантна дамска чанта. Но едва ли ще ви се иска да държите MultiPad 7.0 в чанта. По-скоро ще горите от нетърпение да покажете на всичките си познати модерното си сребристо мултифункционално бижу. Олекотената конструкция и 310-те грама тегло, го правят лесен и удобен за боравене навсякъде и по всяко време дори с една ръка.

prestigio tablet ardes.bg

Дисплей

7-инчовият капацитивен мултитъч дисплей с резолюция 1280х800 осигурява ярки, наситени и реални цветове. Причината за високото качество е IPS-матрицата на екрана, която го прави по-ярък и с по-големи ъгли на виждане. Не случайно Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo е определян като най-изгодният таблет с IPS екран!

Best-Graphics Dont-Miss-a-Thing!

Процесор и памет

Clipboard03

Двуядреният процесор Cortex A9 осигурява добрата производителност на Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo за сърфиране в интернет и гледане на филми. Всяко от ядрата му работи на честота от 1,6 GHz, а RAM паметта е 1GB. За качеството на игрите и филмите обаче принос има и четириядреният видео ускорител на ARM – Mali-400 MP. Той е по-мощен дори от значително по-скъпи таблети.

Вградената памет от 8GB може да се увеличи бързо с 32 GB чрез Micro SD четеца за карти памет.

MultiPad 7.0 работи с лесната за използване операционна система Android 4.1 (Jelly Bean).

Double-Performance

Камера

Този таблет на Prestigio е оборудван с две камери. Основната, разположена на гърба, е 2 MP за снимки и видео. Предната – 0,3 MP, е предназначена за видеоразговори. За улеснение на комуникациите са вградени още високоговорител и микрофон.

Stay-in-Touch

Батерия

Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo разполага с най-разпространения тип батерия –

4000 mAh литиево-полимерна. Тя няма мемори ефект и може да се зарежда по-всяко време, което гарантира и по-дългия й живот. Батерията издържа до 120 часа без зареждане в режим стендбай. Времето за работа зависи от натоварването на таблета и варира в значителни граници, като при работа с игри и мултимедия намалява повече от два пъти.

Портове

Интерфесът на Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo включва един micro USB 2-порт, mini HDMI за включване към монитор или проектор, както и 3.5 mm аудио изход.

Get-the-Most-from-It Out-of-the-Box

Ако решите да направите живота си по-лесен и по-интересен с MultiPad 7.0 Ultra Duo, ще получите специален калъф към комплекта, както и 2 години гаранция. Ardes.bg ще ви предостави още множество услуги и възможности, които ще направят покупката на таблет удоволствие. Изживейте този момент с Ardes!

Loading Facebook Comments ...