„Фаблет“ – ASUS Fonepad Note 6

По – голям от смартфон, по-малък от таблет – това е „фаблет“-ът от ASUS.

VzrWC8TqpsteMibs_500

Дизайн

Устройството се предлага в два цвята – черен и бял. По – голям е от стандартните смартфони (3.5 – 5 инча) и по – малък от стандартните таблети (7-10 инча). С неговите 6 инча (15.24 cm) този телефон-таблет е едновременно удобен както за разговори, така и за работа като таблет. Като всяко съвременно touch устройство, разполага с изключително малко физически бутони, както в случая – само два. В дясната част са поместени бутона за захранването и звука. В лявата част са поместени входовете за microSIM и microSD картите. На задният панел е, както се очаква, камерата с логото на ASUS и Intel под нея. В горният десен ъгъл на задния панел е поместен и 3.5 милиметровия вход за слушалки, а в долната част microUSB вход за зареждане и трансфера на данни, а в долната част едва забележим е поместен стилуса. В лицевата част над дисплея са поместени предната камера, сензорите и говорителя. В общи линии, стандартен дизайн, който се очаква от подобни устройства.

Дисплей

6″-инчовият Super-IPS+ Full HD капацитивен мултитъч дисплей с LED подсветка с изключително наситени цветове и кристална картина отличават това устройство като страхотен помощник в ежедневието! FonePad 6 е в комплект със стилус, който е удобен при набиране на текст или телефонен номер. Дисплеят е едно от нещата, заради които трябва да имате това устройство.

1y7SgBMa5pFluINt_500

Процесор и памет

Двуядрен процесор за лаптоп от Intel – Atom Z2580 с тактова честота 2.0GHz и 2GB оперативна памет! Фаблетът е по-мощен и производителен дори от някои съвременни лаптопи! Оборудван с 16GB или 32GB памет за съхранение на данни и с възможност за разширение с още 64GB microSD карта автоматично поставят Fonepad 6 в секцията незаменим помощник и органайзер. Освен това е и страхотна играчка с която може да се насладите на завистливи погледи. Шегата на страна, това е един продукт на ASUS, който е изключително подходящ за хора, които работят в движение и имат изключително забързно ежедневие.

Камери и комуникации

Камерите са две на брой. Задната е 8Mpx и прави доста сполучливи снимки, докато предната е 1,2 Mpx е подходяща за видеоразговори и самоснимачка. За съжаление липсва светкавица, което прави нощните снимки невъзможни.

ORl6fhYSZjhoVq7n_500

Устройството разполага с GLONASS, Bluetooth 3.0 + EDR и NFC. Налични са и стандартният Wi-Fi и 3G. Също така и Wi-Fi HotSpot за споделяне на интернет връзката с други устройства, както и Wi-Fi Direct за директна връзка между устройства без необходимост от трето звено (рутер).

 

Батерия

Батерията е 3200 mAh , като според производителя издържа до 498 часа в стендбай, до 26 часа в разговори, 10 часа при браузване през Wi-Fi или 3G и до 7 часа видео възпроизвеждане. Отлично представяне на батерията, въпреки големият дисплей, който е най-големия консуматор на енергия.

YIM0apUo1YS6Dhkk_500

Loading Facebook Comments ...