Умен и красив – смартфон LG L9 II

Живота е хубав с LG! Днес на вашето внимание ще представим един страхотен смартфон от LG, с изключителна производителност и на изключително добра цена!

 

D605-Optimus-L9-II-make-the-most-of-the-4-7

Дизайн

Максимално изчистен, с възможно най-голяма площ за дисплея, телефона е изключително удобен за сърфиране в интернет. Не прекалено голям, подходящ както за големи, така и за по-малки ръце. От LG са помислили и за евентуално изпускане на телефона , за това около дисплея има метална рамка. Задният капак е изчистен и гладък. В горната част е поместена камерата и светкавицата, а под тях логото на компанията. В долната част са поставени говорителя и микрофона, а между тях – microUSB входа за зареждане и прехвърляне на данни. От ляво са поместени два бутона – за звука и за бърз достъп до приложения. В дясно е бутона за захранването, а отгоре е 3.5 мм. вход за слушалки. Както е характерно за всички андроид телефони, сензорните бутони са под дисплея, а в горната част са поместени слушалката и предната камера.

e215073e0e877b42

Дисплей

4.7 – инчовият trueHD IPS дисплей предоставя изключителна яркост и кристална чистота на картината. Изключително подходящ за преглед на видеоклипове и филми. Резолюцията е 1280 x 720 пиксела. За съжаление големият минус тук, е че дисплеят няма защитно покритие (Gorilla Glass или подобна технология). За това препоръчваме да закупите протектор за екрана в момента на покупката на смартфона.

D605-Optimus-L9-II-QUALITY-AND-DESIGN

Процесор и памет

Двуядрен процесор с тактова честота 1.4GHz и оперативна памет 1GB. 8GB вградена памет за съхранение на данни с възможност за разширение до 32Gb посредством microSD карта памет. Идеален за повечето игри и по-тежки приложения за смартфони. Но силата му си остава при сърфирането и офис работата.

Комуникации

Телефона е „напомпан“ както със стандартните wifi, bluetooth и 3G, така и със други екстри характерни за доста по-скъпите устройства. Това са изчезващият infrared порт, DLNA, Wi-Fi Direct, GPS и една от последните технологии за пренос на данни – NFC. D605-Optimus-L9-II-qremote

Камера

Камерите са две на брой. Предната е предвидена за видео разговори 1.3 мегапиксела и задна 8 мегапиксела със светкавица и автофокус. Софтуера на LG за гласово снимане дава възможност да заснемете момента, без да натискате бутона на камерата. Това е възможно, дори и при шумна среда. Изключително удобно и функционално.

L9-II-advanced-camera-features

Батерия

Батерията е литиево – йонна с капацитет 2150 mAh, и издръжливост до 480 часа в стендбай или до 8 часа разговори.

Заключение

Подходящо устройство за всички възрасти, бюджетно и функционално решение.  Смартфона се предлага в бяло и черно, но към момента на писане на тази статия – разполагаме с наличен само в черно. Побързай и купи с промо код: mcard за да получиш подарък карта памет от Ardes.bg, както и уникалните ни предимства!

Loading Facebook Comments ...