Честит 8-ми март от Ardes.bg

Здравейте, приятели и приятелки!

По случай международния ден на жената, ние в Ardes.bg подготвихме подаръци за всички непромоционални таблети и лаптопи!

thumb

Промоцията ще е валидна от днес – 6 март до 9 март включително! Важи за онлайн поръчка с промо код или посещение в Ardes.bg – Варна!

Подаръци за всички на промоционални лаптопи са:

Чанта за лаптоп Cosmo.

cosmo bag

Чантата е подходяща за 14 до 15,6 инчови лаптопи. С интегрирана подплата за предпазване от удари, преден джоб за аксеоари и разкачаща се презрамка, тази чанта е идеална за вашият нов лаптоп!

ИЛИ

Безжична мишка Deluxe

DELUX DLM-105GX+G07UF

Ергономична и стилна безжична мишка с мини usb приемник и 1000dpi чувствителност! Подходяща за всички лаптопи и настолни компютри.

За всички непромоционални лаптопи може да използвате промо код 8lap при онлайн поръчка и в поле коментари да отбележите кой от двата подаръка желаете да получите!

За таблетите сме предвидили подарък 8GB microSD карта памет!

item537

За всички непромоционални таблети може да използвате промо код 8tab за да получите вашата microSD карта памет при онлайн поръчка!

8март Ardes.bg

Честит 8-ми март от Ardes.bg!

А ако се затруднявате в избора на таблет или лаптоп, винаго можете да изтеглите нашите безплатни ръководства директно от нашият уебсайт.

knigi

От тях ще научите как да изберете таблет, лаптоп или най-често срещаните грешки при избора им! А съвсем скоро – очаквайте и новото онлайн издание!

Заповядайте – очакваме Ви!

Loading Facebook Comments ...