Топ 5 лаптопи за Февруари от Ardes.bg

Месечният отчет за най-продавани лаптопи през Февруари вече е на линия! Този месец се забелязва присъствие на лаптопи в средния клас за разлика от предните. Чети по-долу за да разбереш кои са. :)

top-lap

Номер 5

Една страхотна мултимедийна станция от ASUS.

Лаптоп ASUS X550VB-XX059D

Лаптоп ASUS X550VB-XX059D

Стилен дизайн от ASUS, както винаги, подплътен с бърз Intel core i3 процесор, 6GB оперативна памет и отделна мощна NVIDIA GeForce GT740 видеокарта с 2GB памет! Озвучението е Sonic Master ще Ви „вкара във филма“, а 750GB твърд диск ще позволи да съхранявате повече такива! Цената е под 1000 лв., а производителността доста по-скъпа, за това побързай и грабни модела докато все още можеш!

Номер 4

Един бизнес лаптоп от DELL

Лаптоп Dell Latitude E5530

Лаптоп Dell Latitude E5530

Леко грозноват, но изключително здрав – с алуминиев корпус, този Latitude е подходящ за хора със забързано ежедневие, чести бизнес срещи и презентации. Двуядрен Intel Core i5, вградена видеокарта и 500GB твърд диск правят машината идеален помощник на всеки уважаващ себе си бизнесмен/бизнесдама. Подходящ и за всички останали, които не желаят свръхмощен лаптоп за игри, но държат на сигурността.

Номер 3

Бюджетно предложение със страхотен подарък от HP

Лаптоп HP 250 + чанта и принтер HP DJ1015

Лаптоп HP 250 + чанта и принтер HP DJ1015

Лаптоп HP 250 + чанта и принтер HP DJ1015

Изключително тънка цена за лаптоп с ПОДАРЪК принтер! Подходящ за начинаещи или хора с по-ограничен бюджет.  Приличен двуядрен Intel процесор, вградена видеокарта и 750GB твърд диск! Оборудван с всичко необходимо за гледане на филми, чат и сърфиране в интернет, а сега и с подарък принтер HP DJ1015. Повече инфо за принтера ТУК.

Номер 2

Доста добро предложение от Toshiba за напредващи

Лаптоп Toshiba Satellite C55-A-129

Лаптоп Toshiba Satellite C55-A-129

Двуядрен процесор на Intel с тактова честота 2.40GHz, отделна видеокарта NVIDIA GeForce 710M с 1GB памет и 750GB твърд диск. Цената е доста под 1000 лв., а в нея е включена и уникалната гаранция на Toshiba – No Matter What. Повече за тази уникална гаранция-застраховка ТУК.  Изключително добро попадение на японците. Подходящ за геймъри, общо ползване като филми, интернет, чат, офис приложения и други. Препоръчваме горещо!

Номер 1

Един от най-популярните модели на ASUS през изминалата година.

Лаптоп ASUS X501A-XX277H с Windows 8 – Ремаркетиран

Лаптоп ASUS X501A-XX277H с Windows 8 - Ремаркетиран

Преди да кажем каквото и да било друго – що е то РЕМАРКЕТИРАН, ще научиш ТУК! След като вече научихме що е то, нека обърнем внимание на дизайна – тънък, стилен, изпипан като чисто нов немски автомобил. Не е нито най-мощният, нито най-скъпият, но със сигурност е най-желаният през Февруари! Двуядрен процесор на Intel, вградена видеокарта и голям твърд диск – 750GB. Най – подходящ за филми и основни офис приложения, интернет сърфиране и видеочат. Подходящ за хора които пътуват. Препоръчваме горещо!

Това беше от нас за топ лаптопите през миналия месец. Очаквайте следващата доза ТОП 5, но този път за таблети. Очаквайте скоро и една промоция специално за дамите…

Loading Facebook Comments ...