Спечели пътешествие до Япония с Toshiba

toshiba-back-to-japan

Иска ли ви се понякога да избягате от скучното ежедневие? А мечтали ли сте си за бърз, мощен, висококачествен и едновременно с това красив и лек лаптоп, на който можете да разчитате навсякъде и по всяко време? Всичко това може да се случи точно сега и само с Toshiba!

Пътуване до Япония

Японците идват с неустоимо 2-в-1 предложение. Купете лаптоп Toshiba в периода 05.09.2014-15.10.2014 г., регистрирайте го на сайта на гаранция „No Matter What“ в 14-дневен срок от датата на покупката и участвате автоматично в томбола за пътуване до Япония.

Страната на изгряващото слънце ще ви посрещне още в началото на следващата година, когато ще имате възможност да посетите и разгледате множество забележителности в Япония, да се запознаете отблизо с японската култура, храна, атмосфера и начин на живот. Пътешествието включва двупосочен самолетен билет и настаняване в хотел на база all inclusive, разходки и разглеждане на забележителности с личен гид на английски език и осигурен транспорт до всяка точка на пътуването.

Как да участвате

Не забравяйте, че за да се включите в томболата, трябва да закупите лаптоп в посочения период и да го регистрирате на сайта http://www.toshiba.bg/generic/nomatterwhatguarantee/ в 14-дневен срок от датата на покупката. По този начин, освен че ще заявите участието си за голямата награда, вие автоматично ще получите и регистрация за уникалната промоционална гаранция на Toshiba – No Matter What. Тя ви дава спокойствието, че каквото и да се случи, от Toshiba ще се погрижат за вашия лаптоп.

Пълните условия на промоцията Back To Japan можете да прочетете тук.

laptopi-toshiba

Повече за уникаланта гаранция на Toshiba

No Matter What Guarantee е уникална гаранция, благодарение на която клиентите имат шанс да избегнат непредвидени разходи за покриване на щети от случайни повреди, взломна кражба или загуба на информация за всички закупени лаптопи на компанията. Регистрацията за гаранцията се извършва на сайта www.nomatterwhatguarantee.com в 14-дневен срок от датата на покупката и важи за срок от 1 година, като тя не отменя и не замества стандартната гаранция на лаптопите на Toshiba.

Изберете своя лаптоп Toshiba от ardes на страхотна цена и се гответе за едно невероятно приключение. Кажете SAYONARA на своя стар лаптоп и отлетете за Япония!

ДА ИЗПУСНЕШ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ БИ БИЛО ИСТИНСКО HARAKIRI!

Вижте пълния списък на предлаганите модели лаптопи Toshiba.

63323-Toshiba_NMWG_logo

*Гаранцията No Matter What обхваща три основни неща:

  1. СЛУЧАЙНА ПОВРЕДА – Toshiba предлага безплатен ремонт в случай на унищожаване или случайна повреда, която не позволява продуктът да работи правилно.
  2. ЗАЩИТА ПРИ КРАЖБА – Toshiba покрива всеки одобрен от полицията доклад за кражба с доказан взлом или ясни следи от насилие.
  3. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДАННИ – Лаптопите от Toshiba са снабдени с услуга за възстановяване на данни, която включва извличане и замяна на данните върху нов твърд диск дори в случай на физическа повреда, софтуерна грешка или атака от вируси.