Топ 5 най-желани лаптопи за Август от Ardes.bg

Кои са петте най – продавани лаптопа за месец Август? Кой държи първото място? Кои са претендентите? Научи тук!

 

laptops

 

По традиция започваме с номер 5:

Лаптоп HP 250 G2 + оригинална чанта HP

Черен и изключително тих лаптоп

 

HP 250

 

 

 

Още един офис ноутбук в силноконкурентния ценови диапазон от 600-700 лв. Дали HP успяват да придадат нещо повече на базовите модели и да разчупят монотонността или ще си имаме работа със стандартна машина в ценовия клас? Повечето модели от серията са в бюджетната среда, но нека това не Ви подлъгва. Този модел е оборудван с трето поколение intel core i3 процесор, с който машината автоматично елиминира голяма част от конкуренцията. Офис машината е подходяща за текстообработка, сърфиране и  работа в движение. Подходяща е и за базови графични редакции, тъй като вграденото видео няма да позволи тежка графична обработка.  Корпусът е от висококачествена пластмаса, но това не означава че е удароустойчив, затова препоръчваме да внимавате при пренос. Батерията издържа около 4.5 часа смесена работа, което е стандартно за повечето лаптопи в този клас. Идеално решение за бизнеса с добра производителност за цената си. Единствен минус е бавният твърд диск, но това винаги може да се коригира с SSD, което може да изберете от ТУК! Препоръчваме горещо!

ВИЖ ОЩЕ:
Други модели на добри цени в Ardes.bg

 

Напред към номер 4

Лаптоп HP ProBook 450

Комбинация от свръхпроизводителен Haswell и матов екран

Лаптоп HP ProBook 450

 

 

 

 

Мощния процесор, матовия екран и огромното количество RAM памет крещят – бизнес лаптоп! Но HP целят не само бизнеса, но и частния потребител! Високата производителност на лаптопа и отделната видеокарта с 2GB собствена памет, предлагат лесна и безпроблемна работа с тежки графични редактори  игри от типа на GRID 2.  Устойчива на разляти течности клавиатура и здрав корпус предлагат сигурност и защита, която малко лаптопи в категорията предлагат. Този лаптоп преобладава в почти всеки Топ 5, което само по себе си говори. Повече Топ 5 с HP Pro Book 450 ТУК и ТУК.

 

Трето място заема

Лаптоп ASUS X551MA-SX030D

Базов 15.6 инчов лаптоп, с основни функции за ежедневна работа

ASUS X551MA-SX030D

 

 

Инж. Димитър Димитров – Управител на Ardes.bg Варна казва:

Евтин лаптоп за ежедневна употреба. С ново поколение двуядрен процесор Intel Celeron този модел ще се справи с изискванията на домашния потребител за ненатоварена работа в интернет и обикновени офис приложения. Лаптопът разполага с вградена камера за SKYPE, HDMI порт, така че да може да гледате филми на Вашия голям телевизор.  Екранъ е лъскав с ярки и наситени цветове. Гаранцията е 2 години, а ако искате да имате спокойствие във всички случаи – направете си застраховка от Ardes.bg за 1 или 2 години.

Повече за този лаптоп в Топ 5 класацията на Ardes.bg ТУК!

ВИЖ ОЩЕ:

Нашите БЕЗПЛАТНИ дигитални книги-ръководства и научи 

Как да изберем телевизор
Коя марка ИТ техника да избера
Как да избереш таблет?
Как да избереш лаптоп?
Кои са често срещаните проблеми при работа с лаптоп?
Кои са 5-те грешки, които да не допускаш при избор на лаптоп?

collage

 

 

Втора позиця този месец заема

Лаптоп Lenovo G50-30 с Windows 8.1

Леново от ново поколение с енергоспестяващ процесор

Лаптоп Lenovo G50-30 с Windows 8.1

 

 

Създаден с мисъл за околната среда, този лаптоп предлага безкомпромисна производителност като щади батерията! Двуядрен процесор с тактова честота от 2.16 GHz и консумация в реална обстановка до 7.5W (за сравнение intel core i7 на номер 4 е с консумация до 37W). Разбира се, втория огромен плюс на тази машина е лицензирания Windows 8.1 с който пристига и третия най-голям плюс – цена под 600 лв.! Чудесно нали? Подходящ е за обща работа и текстообработка, сърфиране и филми! Препоръчваме!

Инж. Димитър Димитров казва за този модел:

Този модел е от новото поколение на Lenovo с процесори с ниско напрежение и съответно по-ниска консумация. Производителността му не е на високо ниво, но става за основни офис задачи и ненатоварена интернет работа. Предимството му е, че идва с инсталирана операционна система Windows 8 и е готов за ползване. Ако сте потребител, който сега започва да ползва компютър и ще го ползва отвреме навреме без серизно натоварване – този модел е за Вас. Ако искате бързина на лаптопа и натоварена работа – ориентирайте се към модели, които са с по-мощни процесори.

 

Най- най- желаният лаптоп за Август в Ardes.bg е

Лаптоп Lenovo IdeaPad B590

Як и достъпен

Лаптоп Lenovo IdeaPad B590

 

Лаптопът Lenovo B590 може да се ползва за различни цели и е на достъпна цена. Той съчетава модерни визия и усещане при работа и включва всички съвременни функции. Бързодействие, което ще надхвърли вашите очаквания.

Инж. Димитър Димитров казва за този модел:

Този модел съчетава в себе си средна производителност за ненатоварени офис задачи и нормална интернет работа. Бизнес моделите на Lenovo се характеризират с по-голяма устойчивост на корпуса на външни влияния и съответно по-малка вероятност за повреда. Матовия дисплей няма да натоварва зрението Ви и е подходящ за продължителна работа. Този модел е от последните модели със старите Intel Celeron процесори, които са с нормално напрежение и имат do 30% по-добра производителност от новите Intel Celeron N2810-N2830 процесори ниско напрежение. Този модел Lenovo B590 е от последните, които имат драйвери за Windows 7. Ако искате стабилен и надежден лаптоп Lenovo B590 е добър избор за Вашите нужди.

Препоръчваме!

ВИЖ ОЩЕ:
Други модели на добри цени в Ardes.bg

Очаквайте Топ 5 най-желани таблети за Август.

Loading Facebook Comments ...