Ултра мобилен Windows асистент – ASUS VivoTab Note 8

Този месец ще Ви представим един изключително популярен напоследък продукт с Windows 8.1 и чудесен Wacom стилус, а именно ASUS VivoTab Note 8! Страхотен таблет в комплект със професионален стилус от Wacom. Създаден с мисъл за живота в офиса, бързо водене на записки и създаване на документи с MS Office 2013. Оборудван с мощен процесор от лидерите – Intel, таблета ще надмине очакванията и ще предложи производителност от ново ниво! У дома ще се насладите на кристален звук със стерео тонколонките от SonicMaster заедно с безкомпромисно качество на картината и цветовете благодарение на IPS HD дисплея. Вече знаеш, че това е твоят личен асистент, нали? Ела в Ardes.bg!

 

M80TA_1

Kupi-150x40

Нека да разгледаме основните характеристики.

 

Процесор и видео:

 

Четириядрен Intel Atom Z3740 с тактова чистота 1.86GHz от ново поколение задвижва цялата конфигурация и предоставя производителност като на настолен компютър, а дори и по-добра от някои по-стари машини. Осигурява перфектен баланс при мултитаскинг и енергийна ефективност без да ви лишава от продуктивност. Графичния ускорител е, разбира се, Intel HD с който може да игрете някои по – слаби игри за настолни компютри.

as1

Дисплей:

 

Безкомпромисно качество на картината с 8-инчовия IPS дисплей с LED подсведка и WXGA резолюция! Освен това, таблета пристига със страхотен стилус от Wacom със специална технология EMR, с който ще записвате, копирате, скролирате всичко по-бързо! Идеален за гледане на филми, писане и четене на текст.

as2

Памет:

 

Оперативната памет е повече отколкото на стандартните таблети, а именно 2 GB енергоспестяваща DDR3, а паметта за съхранение на данни е 32GB, като може да се разшири с до 128GB microSD карта. На всичкото отгоре при покупката и регистрацията на нов ASUS профил получавате неограничено дисково пространство в облака за една година!

Звук и свързаност:

 

ASUS са сериозни по отношение на звука. Оборудвали са таблета със SonicMaster стерео говорители, с които ще се наслаждавате на музиката с кристален звук. Освен това, благодарение страхотната ОС Windows 8.1, може да се свържете с вашето XBox устройство и да го управлявате, да сваляте музика и игри, да се свързвате с приятели.  Свържете се безжично посредством Wi-Fi или Bluetooth. А защо не с телевизора и чрез Miracast?

 

Батерия:

Батерията е литиево – полимерна, 15.5 Wh. При намалени настройки – таблета издържа над 15 часа без зареждане, а при възпроизвеждане на видео H.264 1080p над 8 часа и 30 мин. 

 

ASUS

Kupi-150x40

Страхотно устройство! Препоръчваме горещо!

Loading Facebook Comments ...