Топ 5 най-желани таблети за Август в Ardes.bg

Този месец войната за първото място е сред пет бюджетни таблета. Но не се залъгвайте по цената, таблетите са едни от най-добрите в категорията си. Нека видим кои са по долу.

tablets

 

Пето място заема един сравнително нов таблет, силен конкурент за мястото на MemoPad HD7, а това е

Таблет Acer Iconia One 7 B1-730HD

Висококачествен таблет от бюджетната категория

Таблет Acer Iconia One 7 B1-730HD

 

Kupi-150x40

 

Страхотен таблет за домашна употреба, който е оборудван с двуядрен процесор на Intel с тактова честота 1.6GHz. Предлага добро ниво на производителност и се справя със задачите без засечки и дълги забавяния. Подходящ е за сърфиране и чат. Оборудван с две камери и възможност да записва HD видео (720p), с този мобилен асистент ще запечатвате всичките си моменти. В случай че вградената 16GB памет не достигне, може да я разширите с microSD карта до 32GB. Отлично предложение конкуриращо прословутия MemoPad HD7 както по производителност, така и по цена. Не чакай повече ела в Ardes.bg.

 

ВИЖ ОЩЕ:

Спечели пътешествие до Япония с Toshiba

toshiba-back-to-japan

 

Напред към номер 4

Таблет Lenovo IdeaTab A7-50 с 3G

Бюджетно решение от Lenovo с четириядрена процесорна мощ. 

а7-50

 

Таблет за обща употреба. Направен с мисъл за удобно четене на е-книги. IPS капацитивен HD дисплей за по – добро качество на изображенията го правят идеален за филми. Освен добрата цена, повече в това страхотно преложение ще видите 3G модул за мобилен интернет, допълнителни Wi-Fi функционалности, задна 5 мегапикселова камера и 16GB памет! Горещо препоръчваме! Най-желан таблет за Юли!

 

В челната тройка се намества

Таблет ASUS Fonepad 7″ (ME175CG) – 3G

Един от най-желаните таблети за последните няколко месеца

ASUS Fonepad 7

 

Още едно невероятно попадение на ASUS. Комбиниран с GSM функционалност, този таблет може да се превърне в незаменим помощник в натовареният ден, обединявайки два продукта в един. С производителността на Intel Atom процесора, ежедневните задачи, игрите и сърфирането се превръщат в истинско удоволствие. Най-впечатляващото в таблета е възможността за до 30 часа 3G разговори или до 10 часа възпроизвеждане на мултимедия! 

 

ВИЖ ОЩЕ:

Цялото ревю на ASUS FonePad 7

 

 

Номер две заема един редовен участник в класацията

Таблет PRESTIGIO MultiPad 2 Pro Duo с оригинален кожен калъф

Бюджетно удоволствие

Таблет PRESTIGIO MultiPad 2 Pro Duo

 

 

 

 

Не се заблуждавайте от тънката цена. Таблета е изключително подходящ за тези от вас които тепърва навлизат в света на технологиите. Алуминиевият корпус го защитава от удари, а подаръкът – кожен калъф от надрасквания. Подходящ за обща употреба, сърфиране и игри този таблет е за всички които желаят да се насладят на качеството на разумна цена.   

 

Номер 1

Таблет Lenovo IdeaTab A7-40

Най – желаният таблет за Юни

Таблет Lenovo IdeaTab A7-40

 

Малко разочароваща позиция за този таблет през Август, тъй като по-добрият вариант е класиран на четвърто място.

Бюджетно решение от Lenovo с четириядрена процесорна мощ. Таблет за обща употреба. Не предлага 3G, но пък е направен с мисъл за удобно четене на е-книги. IPS капацитивен HD дисплей за по – добро качество на изображенията го правят идеален за филми. Страхотно бюджетно решение с базова функционалност.

Loading Facebook Comments ...