Toshiba Satellite Click Mini 2-в-1 – хибрид, който се адаптира към вас

Satellite Click Mini (4)

  • Изцяло функционален лаптоп с добавеното удобство на таблет в едно достъпно 22,6-сантиметрово (8.9”) устройство
  • Ярък WUXGA (1900 x 1200) екран с IPS технология и стерео звук, подобрен с Dolby® Digital Plus™
  • Създаден за мобилност с до 16 часа излъчване на видео в тънко и елегантно шаси

На 7 януари 2015г. Toshiba Europe GmbH представи своя най-нов хибриден лаптоп – Satellite Click Mini. Достъпното 22,6-сантиметрово (8.9”) устройство е с компактни размери за ултра мобилност и е способно да се трансформира от напълно функционален лаптоп с Windows 8.1 Update в таблет с натискането на един бутон. Той е перфектен за потребителите на Windows, които искат да правят повече неща в движение и като интуитивно първо устройство за деца или за учащи, които търсят най-добрата комбинация от всичко. Satellite Click Mini се адаптира към всяка нужда и е подходящ за широк кръг от потребители.

Малко устройство – голямо забавление

22,6-сантиметровият (8.9”) Satellite Click Mini тежи едва 470 ги е само 9,8 мм. тънък в таблетен режим или 999 г. и 19,9 мм. в лаптоп режим. Отвъд Full HD (1920 x 1200) екранът предлага невероятно зрително изживяване за филми и разглеждане на снимки, докато яркият IPS дисплей позволява по-широк ъгъл на гледане.

Освен изцяло поглъщащото зрително изживяване, потребителите могат също така да се обградят с ясен и плътен звук. Satellite Click Mini има странични стерео говорители за по-изчистено аудио с Dolby® Digital Plus™.

Toshiba-Sattelite

Създаден да ви допълва

Дали използван по време на път или вкъщи, Satellite Click Mini предлага всичко, от което се нуждаете за работа и забавление през целия ден. Когато клавиатурата е прикрепена към таблетната част, потребителите могат да се възползват от живот на батерията до 16 часа излъчване на видеодостатъчно за стандартния работен ден и повече. Като таблет Satellite Click Mini може също да бъде използван за видео до 8 часа с едно единствено зареждане. Интелигентната система за зарежда означава, че таблетът винаги ще се зарежда първи и ще се разрежда след клавиатурата за максимизиране на неговата употреба, когато е в самостоятелен таблетен режим.

С Windows 8.1 с Bing потребителите могат да се възползват и от включения едногодишен абонамент за Microsoft Office 365 Personal, позволяващ достъп до познатите приложения за четене на мейли или създаване на нови документи. Абонаментът за Microsoft Office 365 Personal може също така да бъде разширен към един основен компютър за предоставяне на съвместимо Windows изживяване сред устройствата. В допълнение, с включеното 1TB OneDrive онлайн пространство и опцията за добавяне на допълнително такова потребителите могат да запазват толкова данни, колкото желаят, докато включените 60 минути за разговори в Skype на месец към цял свят ще им помогнат да останат във връзка със своите приятели и семейства.

Toshiba продължава да развива иновациите, като предоставя на своите клиенти уникални 2-в-1 устройства със запомнящо се Windows изживяване,” коментира Питър Хан, вицепрезидент Worldwide OEM Marketing, Microsoft Corp. “16-часовият живот на батерията в новия Satellite Mini Click предлага невероятна продуктивност за работа и забавление.”

Хибридът се захранва от Intel® AtomTM процесор, който предоставя цялата производителност и скорост необходими за най-новите мобилни игри със зашеметяваща графика, както и бързо стартиране, браузване и мултитаскинг.

Satellite Click_Mini (1)

Свързаност навсякъде и по всяко време

Satellite Click Mini включва богат набор от опции за свързване, без значение дали се използва в таблетен или в лаптоп режим. Върху таблета са налични Micro-HDMI®за споделяне на съдържание на по-голям дисплей, microSD/SDHC/SDXC слот, който подпомага споделянето на съдържание между устройствата и Micro-USB 2.0 порт. Клавиатурата предоставя пълноразмерен USB 2.0 порт плюс пълноразмерен SD слот за увеличаване на вграденото 32 GB eMMC място за съхранение. Функционалността за безжичен дисплей също е включена за безпроблемно споделяне на аудио и видео към други устройства без необходимостта от кабели

Satellite Click_Mini (2)

Уловете момента

Потребителите няма да пропускат важни моменти благодарение на 5-мегапикселовата задна камера с авто фокус, а с предната HD уеб камера ще могат да говорят лице в лице със своите приятели и колеги. Satellite Click Mini също така разполага с приложението TruCapture за лесно заснемане на информация от документи и бели дъски или прожектирани изображения, спестявайки време за още повече продуктивност в движение. TruCapture също така подобрява качеството на информацията чрез намаляване на отблясъците и корекция на цветовете за по-изчистени образи и лесен за разчитане текст. В допълнение, печатните думи в образи, заснети с TruCapture ще могат да бъдат търсени и ще позволяват лесно прехвърляне в други приложения, благодарение на функцията за разпознаване на знаци.

Satellite Click_Mini (3)

Toshiba Satellite Click Mini ще бъде наличен в Европа през първото тримесечие на 2015 г. в перлено бяло, а през второто тримесечие на 2015 г. и в светло златисто (Satin GoldTM).

Toshiba Satellite Click Mini – спецификации:

  • Дисплей: 22,6 см (8.9”) WUXGA (1920 x 1200) IPS екранс капацитивна 10-точкова сензорна поддръжка
  • Процесори: Intel® AtomTM Z3735F
  • Видеокарта: Integrated Intel® graphics
  • Памет: 2 GB DDR3L
  • Съхранение: 32 GB eMMC
  • Свързаност:
    • Таблет: 1 x Micro-HDMI®изход, 1 x Micro-USB и 1 x слот за microSD карта (поддръжка до 128 GB), 1 x комбо жак за микрофон /слушалки
    • Клавиатура: 1 x пълноразмерен USB 2.0, 1 x пълноразмерен SD слот (поддръжка до 128 GB)
  • Комуникационна обезпеченост: WiFi® 802.11 b/g/n, Bluetooth® 4.0, функционалност за безжичен дисплей
  • 5 MP задна камера с авто фокус, 2 MP предна камера
  • Аудио: Странично разположени стерео говорителис Dolby® Digital Plus™
  • OС: Windows 8.1 Update с Bing
  • Една година абонамент за Microsoft Office 365 Personal
  • Батерия: До 16 hours1излъчване на видеос клавиатурен док
  • Цвят: Satin GoldTMили Smart White Pearl
  • Размери:
    • Таблет: 235 x 161 x 9,8 мм
    • Лаптоп : 235 x 170,6 x 19,9 мм
  • Тегло:
    • Таблет: 470 г2
    • Лаптоп: 999 г2

toshiba

Посетете уеб сайта на Toshiba за допълнителна информация: www.toshiba.bg.

Всички споменати търговски марки са собственост на техните притежатели.

Точните продуктови спецификации зависят от модела и локалната наличност.

Loading Facebook Comments ...