iPhone 7 и 7 Plus – модерната революция

Всички знаем, че гигантът Apple задава тренда на пазара на иновативните технологии. Последната хитова информация от тях е, че преставиха най-новите си попадения, а именно уникалните iPhone модели – iPhone 7 и iPhone 7 Plus. Изписаха се много статии по случая, които в последствие се оказаха верни и заради това едва ли ще бъдете много изненадани от уникалните им екстри, но решихме да съберем всичко на едно място.

Тази статия отговаря на един от най-важните въпроси: “Защо толкова много фенове очакват с нетърпение да пипнат в ръката си новия iPhone 7 и iPhone 7 Plus и с какво той е по-добър, по-нов и по-впечатляващ от всичко останало?

Представете си един приказен свят с двойна селфи камера и отлична оптична стабилизация. Да, този свят съществува и e претворен в новите модели iPhone 7 и iPhone 7 Plus. Камерата на телефоните е отново 12 мегапиксела, но е подобрена за да прави по-впечатляващи снимки на приглушена светлина. Добавена е и допълнителна модерна функция, като широко цветово улавяне, с помощта на което вашите снимки ще изглеждат още по-ярки.

Камерата на iPhone 7 е с оптична стабилизация и по-светла f/1.8 леща, която пропуска в пъти повече светлина. Различното при iPhone 7 Plus е, че разполага с две задни камери, които осигуряват двукратно оптично и 10-кратно дигитално увеличение. 10-51

Предната камера при модел iPhone 7 Plus вече е 7-мегапикселова с автоматична стабилизация за по-добри селфита и видео записи.

iphone 7 display

iPhone 7 се доближава визуално до предходния модел iPhone 6S заради големината на екрана. От Apple са запазили същия размер на дисплея – 4.7 инчов. Новият дисплей е с 25 % по светъл от миналогодишния им телефон, което звучи направо страхотно.  Има добавена функция  3D Touch layer, която кара телефона леко да вибрира при натискане и задържане на екрана. Дисплеите на новите модели не идват с по-добра резолюция, но имат подобрения в цветовата гама.

И двата телефона iPhone 7 и iPhone 7 Plus поддържат цветовото пространство P3. Това е кинематографичен стандарт, обхващащ  по-голяма цветова гама използвана в миналогодишния iPhone 6S. Това означава, че цветовете ще бъдат по-дълбоки и наситени.

An example of a photo taken with the front-facing camera

Home бутонът вече не е физически, а е сензорен и чувствителен на различна сила натиск. Вече не можете да го натискате или щракате върху него. Използвана е технологията на Apple от тракпада на новите MacBook лаптопи и по този стандарт е направен новият Home бутонът.

 

5-127

Моделите поддържат стандарта IP67, което означава, че са донякъде водоустойчиви. Имат възможността да издържат около 30 минути на 1 метър дълбочина.

 

Вярно ли е, че нямат жак за  слушалки?

 Да, правилно разбрахте жакът за слушалки не съществува! Нормалните слушалки, които притежавате могат да се свързват със специален адаптер. Не се притеснявайте, от Apple са помислили затова като са включили адаптер в комплекта на телефона.

Иновативното е, че от Apple са разработили безжични AirPods – слушалки, които работят по нова технология. Те имат специален сензор, който разпознава дали слушалките се намират в ушите ви. Батериите издържат до 5 часа. Слушалките ще се предлагат в комплект с допълнителни батерии, осигуряващи 25 часа работа.

Image result for iphone 7 processor

По-бърз процесор на новите модели! iPhone 7’s е с добавен A10 Fusion чип, който е 64-битов, 4-ядрен, с две мощни ядра и две маломощни ядра, които ще запазят по-продължително живота на вашата батерия. Oт Аpple заявиха, че новият процесор е с 40% по-бърз от миналогодишния.

 

Важно за паметта на айфоните:  Телефоните разполагат с памет от 32GB, 128GB, а може да достигне до 256GB при ваше желание.

apple iphone news press

Новият цвят на айфоните се нарича Jet Black, който е с гланцово покритие и е  много по-тъмен от досегашния Space Black. Телефонът ще се предлага и в стандартно черно, както и в познатите розово злато, сребристо и златисто.

 

Искате да сте в крак с последните тенденции на пазара?

Поръчки за айфоните се приемат от 08 септември, а официалният им дебют на пазара е на 16 септември.

Модел iPhone 7 струва от $649 долара до $849, а  iPhone 7 Plus започва от $769 и достига до $969 за върховия модел.

Loading Facebook Comments ...