Оторизираният сервиз на Ardes.bg на нов адрес

Един от най-големите и специализирани сервизи за компютърна и сървърна техника на територията на град Варна – LD сервиз, отвори врати на нов адрес, непосредствено до Национална верига Аrdes.bg.

DSC_5930

Така клиентите на магазин Ardes.bg имат възможност да получат всичко на едно място – професионално обслужване, компетентно мнение, индивидуално отношение и отлична експертно-сервизна помощ.

Официалното откриване на сервиза се проведе на 03.10.2016 г. на новия адрес: бул. “Сливница” 118. Събитието събра на едно място екипите на Национална верига Ardes.bg и LD сервиз, които заедно отпразнуваха хубавия повод с весело настроение и много положителни емоции.

DSC_5951

“За нас това е един празник!  Мисията ни е да помагаме на потребителите като им предоставяме най-доброто решение съобразено с техните изисквания и нужди. Щастлив съм, че клиентите ни ще получат всичко на едно място: компетентно мнение и професионални решения за техниката.”, сподели Николай Куртев – управителят на сервиза, който преряза лентата и даде старт на официалното откриване на  обекта.

DSC_5964

Всички клиенти, които присъстваха на събитието бяха посрещнати като на празник с много усмивки, почерпка, награди.

Някои решиха да запаметят хубавия момент и се снимаха за спомен с част от екипа.

DSC_5969

LD сервиз гарантира още по-доброто обслужване на своите клиенти,  благодарение на екип професионалисти с дългогодишен опит, които покриват напълно изискванията за експресно обслужване и качествена поправка на техниката.

DSC_5977

 

Оторизираният сервиз на Национална верига Ardes.bg работи със стандартно работно време, както следва:

 

Понеделник до Петък – 09:30 – 19:00

Събота – 10:00 – 16:00

Неделя – Почивен ден

 

LD сервиз очаква всичките си клиенти на новия си адрес: Варна, бул. Сливница 118!

 

Loading Facebook Comments ...