–- Време е за подаръци! –-

Image result for christmas

Най-хубавото време от годината предстои – коледните и новогодишни празници, когато се събираме с любимите хора, имаме повече време за себе си и правим всичко, което обичаме.

Често се случва заради забързаното ежедневие и работните задачи да оставим за последния момент избора на подаръци за близките. Започнете от по-рано да обмисляте изненадите, с които ще зарадвате вашите скъпи приятели и любими хора. Отделете достатъчно време за да намерите правилните подаръци за тях.

Попитайте ги за какво мечтаят, опитайте се да изпълните техните желания и да ги направите щастливи.

Представяме няколко интересни идеи за подаръци от типа IT техника и иновативни джаджи, които в последните години се превърнаха в неделима част от нашия живот.

За IT предложенията се допитахме до специалисти с повече от 20 години опит в бранша -консултантите на Ardes.bg. Те споделят с вас най-интересните подаръци, с които можете да изненадате скъпите за вас хора.

Вижте предложенията ТОП 5 за нея!

 

 

  • Тя обича да чете? Зарадвайте я като и подарите електронна книга. Това е страхотна възможност за любителите на книгата, защото електронният четец е удобен, може да се носи в дамската чанта, не е тежък, не натоварва очите и побира над 100 любими книги. Горещо препоръчваме този подарък, ако се чудите какво да й изберете!

 

  • Създайте настроение и я зарадвайте с весели и цветни слушалки. Тя може да ги сложи докато тренира в залата, или бяга, а може дори и да слуша музика от смартфона си в колата.

 

  • Ако тя прекарва голяма част от времето си на компютъра – направете деня й щастлив и по-шарен с модерна мишка. Можете да заложите на модели с интересни картинки, геометрични фигури или различни дизайни. За по-голямо удобство се доверете на безжичните мишки.

 

  • Калъф за нейния телефон! Това е страхотен коледен подарък, който определено ще й хареса. На пазара има различни варианти: силиконови, пластмасови или кожени. Задължително се насочете към интересен, свеж цвят с картинки на калъфа, които да носят положително настроение и емоция.

 

  • Ако разполагате с по-голям бюджет и искате да я впечатлите, насочете вниманието си към лаптоп с добри характеристики, красив и модерен дизайн. Дамите харесват тънки, удобни и елегантни модели, които са леки и удобни. Можете да съобразите цвета на лаптопа с нейните предпочитания. Действайте смело, това ще й допадне!

 

Image result for christmas laptop

 

Loading Facebook Comments ...