Samsung Galaxy S8 идва на 21 април в два размера?

Samsung Galaxy S8 идва на 21 април в два размера?

Премиерата на смартфона Galaxy S8 няма да бъде през февруари на Световния мобилен конгрес в Барселона, както се надяваха мнозина. Според все още непотвърдени, но достоверни източници, официалното представяне на дългоочаквания флагман от Samsung ще бъде на 29 март в Ню Йорк, а масовите продажби ще започнат от 21 април.

Новите сведения са категорични, че Galaxy S8 ще се предлага в два размера: 5.8-инчов и 6.2-инчов. И при двата варианта екраните ще заемат 83% от лицевата част на корпуса, като ще са със съотношение на страните 18.5:9, а не с обичайното досега 16:9. Батерията на 5.8-инчовия модел ще е с капацитет 3000mAh, а тази на 6.2-инчовия вариант — 3500mAh.

Samsung Galaxy S8 идва на 21 април в два размера?

Сензорът за пръстови отпечатъци е на ново място, точно до камерата, както се оказва от тези изтекли снимки.

Другите ключови характеристики на Samsung Galaxy S8 са потвърдени. Смартфонът ще е първият в света с чипсета Qualcomm Snapdragon 835, който е достатъчно мощен, за да поддържа и VR (виртуална реалност). Задната камера ще е с 12 MP сензор, а предната ще бъде 8-мегапикселова. И двете ще са много сходни с тези в предишния флагман — Galaxy S7, — но ще се управляват от усъвършенстван софтуер.

Loading Facebook Comments ...