„Моята лятна мечта“: Конкурс за млади творци с невероятни награди

Конкурсът за детска рисунка „Моята лятна мечта“ е съвместна инициатива на Ardes.bg и ASBIS. Благодарение на нея всички малки творци могат да намерят трибуна за своите шедьоври. А двама от тях ще бъдат победители с гласовете на публиката и нашето жури, като ще получат и прекрасна награда – детски таблет Blackview Tab 30 Kids.

Кой може да участва? – Всяко дете на възраст между 5 и 7 години. То може да рисува с любимите си художествени пособия – моливи, акварелни бои, пастели и др. – върху хартия с размери А4 или А3. Очакваме готовите творби до 15 юни (включително) на адрес:

гр. Варна
ул. „Страхил Войвода“ 15, ет. 2
маркетинг екип на Ardes.bg

Подробности за етапите на конкурса след получаването на детските рисунки ще намерите на тази страница.

Защо темата е „Моята лятна мечта“?

Тя позволява и насърчава младите художници да пренесат най-красивите си представи за слънчевия сезон на хартия. Независимо дали става въпрос за реална случка, или пък за въображаемо приключение, децата могат да вложат целия си творчески потенциал и да пуснат фантазията си на воля. Преди всичко конкурсът „Моята лятна мечта“ цели да отпразнува безграничния съзидателен потенциал на децата и да ги насърчи за повече походи в света на изкуството.

Защо изкуството е важно? – То е основен начин за децата да изразяват своите мисли и чувства. Този конкурс им предоставя перфектна платформа да покажат своите артистични заложби и таланти. Рисуването и оцветяването могат да помогнат на малките да се съсредоточават, да развият фини двигателни умения и да подобрят координацията си око-ръка.

Награда за победителите, която вдъхновява за дори повече творчество

За да бъде конкурсът още по-вълнуващ, двама победители ще бъдат избрани от жури. В него влизат представители на организаторите Ardes.bg и ASBIS, както и опитен преподавател по изобразително изкуство. И двамата победители ще получат по един таблет Blackview Tab 30 Kids – създаден специално за деца. Това не е просто награда, а може да стане инструмент за по-нататъшно усъвършенстване на артистичните умения на младите таланти.

Таблетът идва с операционна система Android, на която могат да се инсталират образователни програми и такива за рисуване. Малките биха могли да практикуват своето изкуство с цифрови инструменти. А издръжливата му конструкция гарантира, че ще издържи дори на престараването с натиска на младите художници.

Но в крайна сметка печелят ВСИЧКИ участници

Това е самата истина. Чрез възможността да изложат рисунките си във виртуалната галерия, създадена специално за тях от Ardes.bg и ASBIS, малките творци получават трибуна и почитатели. Това им позволява да бъдат дарени с възхищението, което заслужават от други деца и възрастни.

Макар да има състезателен елемент с прекрасен таблет за награда, разглеждаме „Моята лятна мечта“ преди всичко като насърчаване на децата да мечтаят смело и да развържат потенциала си по тема, която хармонизира с всяко от тях. По тази причина почти не налагаме ограничения за размера на рисунките и използваните материали и художествени похвати. Нямаме търпение да се насладим на свободния детски дух и неговите разнообразни опитности от лятото!

Loading Facebook Comments ...