Razer търси спонсори за геймърски смартфон

Възможно ли е нова марка смартфони да пробие на вече пренаситения пазар? (Пазар, в който от години редица компания инвестират милиарди, за да могат да запазят дял от интереса на публиката.) Мисията е постижима според Razer — една марка, която е отлично позната в геймърските среди със своите висококачествени продукти. Сред тях засега няма смартфони, но може би ще има, ако спонсорите бъдат убедени да развържат кесиите.

Всичко около идеята на Razer се върти около схващането, че досега няма умен телефон, който да посреща всички изисквания на запалените геймъри. Съответно се вярва, че едно такова устройство, което ще бъде първо по рода си, би се радвало на отлични продажби. Ако инвеститорите споделят този възглед, по сметки, обявени от Bloomberg, ще трябва да съберат капитал между 3 и 5 милиарда щ. долара за разработката и производството на джаджата.

С други думи, дори да се появи такъв смартфон от Razer, това едва ли ще се случи през идните една-две, та дори и три години. А отдавна е известно, че умните телефони, предлагани и от Ardes.bg, са своеобразни портативни игрови конзоли.

Loading Facebook Comments ...