EISA отличи новите смартфони на Samsung и Huawei

И тази година EISA, престижна организация на медии от цяла Европа, отличи технологични продукти в различни категории. От много време насам на най-голям интерес закономерно се радват смартфоните. През 2017 година фаворитите са три, а именно: NOA Element H10le, Huawei P10 и Samsung Galaxy S8.

NOA Element H10le е определен като модела с най-добро съотношение между характеристики и цена. Хърватският телефон е с 5.5-инчов AMOLED дисплей и двойна 13 MP камера. Дебелината му е само 7.1 мм.

Huawei P10 грабна приза за най-добър камерафон. Двойната основна камера е разработена съвместно с ветераните от Leica и прави зашеметяващи снимки и видео. Другите параметри също са атрактивни.

Samsung Galaxy S8 и по-големият Galaxy S8+ са признати за най-добрите смартфони на пазара, съчетаващи възможно най-много иновативни технологии.

Това не са първите призове на тези продукти. И по-рано Samsung Galaxy S8 получи подобно отличие, а Huawei диша във врата на Apple в глобалните доставки на умни телефони. И двата продукта се предлагат от Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...