Манията по играта Fortnite се пренася и на устройствата с Android

Играта Fortnite е феномен, сравним с по-ранните масови зарибявки по заглавия, като Pokemon Go, Minecraft и Angry Birds. Ако вече сте почитатели на експлозивния екшън, при който 100 играчи се борят за оцеляване на самотен остров, вероятно няма да останете безразлични към хем изненадващата, хем донякъде очаквана новина, че скоро ще можете да го играете и на смартфона си. Или по-точно — на устройства с операционна система Android, каквито могат да са и таблетите.

Epic Games — разработчици на Fortnite, обявиха, че мобилната версия, няма да се забави, а идва още това лято. Не са уточнени месец и дата, но се предполага, че това ще се случи до края на август. Версията ще бъде оптимизирана за мобилни устройства, особено по отношение на потреблението на енергия, и ще разполага с ексклузивни функции и режими. Ако умният ви телефон е базиран на iOS, вече можете да изтеглите играта от App Store.

Засега не са известни смартфоните и версиите на Android, които ще поддържат Fortnite. Ако се наложи да обновите техниката си, в каталога на Ardes.bg със сигурност ще намерите удачно решение.

Loading Facebook Comments ...