Продажбите на Apple добри, но MacBook Air няма да излезе скоро


Тези дни Apple обяви финансовите си резултати за последното тримесечие. От тях става ясно, че новите смартфони на компанията всъщност се продават по-добре, отколкото предполаха скептичните анализатори. И точно по времето, когато от наблюдателите на пазара се очакваше да коригират мненията си и да отбележат, че ситуацията около авторитетния производител е стабилна, изданието DigiTimes оповести, че се отлага премиерата на тазгодишните лаптопи / ултрабуци MacBook Air.

Какви са причините за това? — Няма официално обявени причини, но се спрягат аргументирани възможности и някои откровени спекулации. Анализаторите са убедени, че главният мотив е желанието на Apple да доизгради новата си маркетингова стратегия, съобразена с бързо променящите се пазарни условия. И нещо забележително, ако се окаже истина — цените на новите MacBook Air щели да бъдат значително занижени, без да се жертват характеристиките им.

Те ще разполагат с Retina дисплей, последните процесори на Intel и разпознаваемия ултратънък дизайн. Актуалните лаптопи на Apple се предлагат от Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...