Samsung обявяват Galaxy S10 по-рано заради интереса към гъвкавия им смартфон?

По традиция водещите производители на смартфони анонсират върховите си предложения в рамките на ежегодния Световен мобилен конгрес в Барселона. Samsung не правеше изключение, но в последно време полаге старание да изпреварва конкурентите си с по-ранни дати. През 2019 г. се очаква поредно изместване и по всяка вероятност Galaxy S10 ще бъде обявен още през януари на технологичното изложение CES в Лас Вегас.

Кое налага това? — Носят се слухове, че компанията е насрочила премиерата на своя първи сгъваем или гъвкав смартфон за Световния мобилен конгрес. И тъй като от чисто маркетингова гледна точка не е добре два интересни продукта да се представят по едно и също време, Galaxy S10 ще изпревари далеч по-революционния продукт.

По данни, оповестени от SamMobile, гъвкавият умен телефон е преименуван от работното си наименование Project Valley, като вече се казва Winner. Дали ще бъде „Победител“, както очакват разработчиците му, може би ще разберем по-скоро от очакваното.

Смартфони от различни ценови класове и различни водещи производители съставляват значителна част от каталога на Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...