Защитни калъфи за iPhone 9 издават сведения за самото устройство


Понякога аксесоари за смартфоните разкриват ключови данни за самите устройства. Такъв е случаят с калъфа, произведен от компанията Sanfeng за един от новите модели iPhone, който очакваме чак през есента. Китайският производител разпространи илюстрации на продукта, от които се потвърждават редица слухове за следващите умни телефони на Apple.

От пръв поглед се вижда, че вероятно най-достъпният от трите тазгодишни айфона ще бъде с изрязан дисплей в горната част. Това не е изненада, тъй като това се превръща в масова мода сред смартфоните и на други производители. Друго, което става ясно, е, че камерата на задния панел ще бъде само една. Това обаче не означава, че не можем да очакваме двойни или дори тройни камери от по-скъпите модели.

Изображенията също така загатват, че дисплеят на бюджетния iPhone 9 ще заложи на LCD технология. Неговите събратя от по-висок клас, ако се съди по партньорствата и най-новите договори на Apple, ще разполагат с OLED екрани. А сред другите характеристики на достъпното предложение, ако се вярва на непотвърдените данни, се нареждат:

• 6.1-инчов дисплей;
• 1000 нита яркост;
• стерео говорители;
• няма сензор за пръстови отпечатъци;
• физически размери: 150.9 x 76.5 x 8.3 мм.

Актуалните айфони се предлагат от Ardes.bg. Новите модели на Apple ще попълнят каталога ни, щом навлязат на европейския пазар.

Loading Facebook Comments ...