Samsung Galaxy F ще е не само сгъваем, но и практичен смартфон

През изминалото денонощие се състоя световната премиера на новите смартфони от линията Galaxy A. Някои от тях, и по-конкретно Galaxy A7 вече могат да се закупят от онлайн магазина на Ardes.bg, а очакваме и българския дебют на най-свежите Galaxy A9. По време на събитието, организирано от Samsung, стана дума и за огъващия се модел, по който се работи вече няколко години.

Умният телефон със сгъваем дисплей ще се нарича Galaxy F. Но има вероятност това засега да е само работното му заглавие. По-важното според Ди Джей Ко, мениджър на мобилното подразделение на Samsung, е, че инженерите целят интересното устройство да бъде и практично.

С други думи, компанията не желае това да е поредният смартфон с някаква екстра, предназначена да прави предимно заглавия в медиите, но да не носи ползи за потребителите. Galaxy F в разпънат режим щял да работи и като модерен таблет. Конкретните технически характеристики на този етап не са известни.

По информация на г-н Ко, когато и да се появи това устройство, то ще се предлага едновременно на всички пазари. Така че още отсега е сигурно, че ще дойде в България и цяла Европа. Докато го очакваме, разгледайте смартфоните и таблетите, които са налични в Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...