Най-продаваният смартфон на Apple (не)изненадващо е iPhone XR

Слуховете, според които най-достъпният умен телефон от ново поколение на Apple, наречен iPhone XR, почти не се продава, се оказаха напълно неоснователни. Вицепрезидентът на компанията, Грег Джосуиак, обяви в ново интервю за CNET, че всъщност този модел е най-бързо пласиращият се и продажбите му значително надвишават тези на по-скъпите iPhone XS и iPhone XS Max.

Информацията е едновременно изненадваща, но в същото време е и напълно очаквана. Високият интерес към iPhone XR е обясним — това е смартфон, който предлага повечето модерни функции на възможно най-примамливата цена, в сравнение с останалите актуални модели. Освен това се предлага и с най-много цветове на корпуса. Ако Apple могат да са разочаровани за нещо, то е само заради обстоятелството, че потребителите като че ли не са склонни да инвестират в по-мощните им предложения, тъй като явно функциите им не са атрактивни за всеки.

Не са изнесени данни точно колко бройки от iPhone XR са реализирани от премиерата досега. Но, ако се съди по интервюто с Джосуиак, компанията му очаква повече от прилична печалба за последните тримесечия на годината.

Можете да закупите iPhone XR от Ardes.bg. В онлайн магазина ще намерите успешния смартфон в разнообразните разцветки, с които се радва на успех и на световния пазар.

Loading Facebook Comments ...