Android 9 Pie пристига за смартфоните Huawei P20, P20 Pro и Mate 10 Pro

Собствениците на смартфоните Huawei P20, P20 Pro и Mate 10 Pro, започвайки от днес, ще получат актуализация на операционната система до новата Android 9 Pie. Производителят ще обновява тези свои модели в рамките на следващите седмици, като разпространението ще бъде с различен приоритет за отделните региони. Европейските пазари, включително този в България, са основната цел на ъпдейта.

Освен самата операционна система, на актуализация подлежат и други параметри, най-важният от които е интерфейсът на тези устройства — EMUI 9. В резултат на промените, се очакват значителни оптимизации, поради които редица приложения ще се зареждат и ще работят по-бързо. Сред тях се споменават конкретно Spotify и Instagram, които ще работят съответно 11% и 12% по-ефективно.

Ще се внедри и новата технология GPU Turbo 2.0, повишаваща производителността на графичния чип в популярните игри.

Ако сте притежатели на Huawei P20, P20 Pro или Mate 10 Pro, честито за безплатната актуализация. В случай че още нямате такъв смартфон, можете да го закупите на изгодна цена от Ardes.bg. Другият вариант — запишете се безплатно в нашата томбола и бихте могли да спечелите Huawei P20 Pro или лаптоп на MSI.

Loading Facebook Comments ...