И лаптопите ще летят с видеокарта GeForce RTX 2060 на Nvidia

По Коледа стават чудеса и привидно невъзможното се оказва постижимо. Nvidia официално обявиха мобилна версия на хитовата си видеокарта GeForce RTX 2060. Това означава, че модифицираният вариант ще може да се вгражда в лаптопите, предвидени да излязат догодина.

Конкретни спецификации вероятно ще бъдат анонсирани в рамките на предстоящото изложение CES 2019, което ще се проведе през януари в Лас Вегас. По същото време ще бъдат представени и конкретни преносими компютри, които ще се възползват от тази видеокарта. Засега е известно само, че специалното ѝ издание ще е базирано на дизайна Max-Q, позволяващ интеграция на най-новите и най-мощните графични ускорители дори в ултрабуци.

RTX 2060 ще бъде по-бърза от актуалната GTX 1070 Max-Q и със сигурност ще посрещне очакванията за високопроизводителен мобилен гейминг. По предварителни данни, ще разполага с 6GB оперативна памет. Геймърските лаптопи и видеокартите за настолни компютри са неизменна част от каталога на Ardes.bg.

Вижте кои продукти могат да се закупят с коледни намаления от нашите магазини. И използвайте случая да се регистрирате безплатно за томболата, даваща шанс да спечелите атрактивен лаптоп или модерен смартфон.

Loading Facebook Comments ...