Acer пуска нови геймърски лаптопи и хромбуци до края на 2019 година

От много години насам Acer е марка, която традиционно се свързва с чудесно балансирани и високопроизводителни преносими компютри в ниския и средния ценови клас. Тайванската компания обяви плановете си за текущата година, а от тях личи, че ще опита да затвърди позициите си, като пусне нови хромбуци, насочени именно за тези пазарни сегменти. По данни на Digitimes, повечето анализатори очакват този бранд да отчете висок ръст в края на 2019-а.

Но това не е всичко. В рамките на последните 12 месеца Acer са патентовали близо 500 нови технологии. Някои от тях ще бъдат използвани в следващите им геймърски лаптопи.

По този начин компанията планира да навлезе агресивно и в най-бързо развиващият се сегмент на потребителската компютърна електроника. Главна цел ще бъдат близкоизточните, африканските и европейските пазари. Не е ясно кога да очакваме тези геймърски машини, но най-вероятно Acer ще изчакат първите бройки от най-модерните процесори на Intel.

Още сега можете да разгледате и поръчате актуалните предложения на Acer и другите световни производители от каталога на Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...