LG обяви смартфоните K40, K50 и Q60, които ще попълнят средния клас

Броени дни ни делят от Мобилния конгрес в Барселона, който е очакван с нарастващо нетърпение от любителите на смартфоните и преносимите джаджи. Един от участниците ще бъде LG Electronics, като компанията вече обяви няколко умни телефона от средния клас, които тепърва ще бъдат демонстрирани в рамките на експото. Техните имена са K40, K50 и Q60.

Струва си да споменем мимоходом известните данни за това, какво ще предлага всяко от тези устройства. Общото между тях е, че ще включват по няколко екстри, които са типични за флагманите. Такива например са поддръжката на DTS-X 3D Surround Sound и изкуствен интелект.

LG Q60 e 6.2-инчов и разполага с тройна основна камера. Главният сензор е 16MP PDAF и е комбиниран с 5MP (супер широкоъгълен) и 2MP (за дълбочина). Работи с 8-ядрен процесор, 3GB оперативна памет и 64GB флаш носител за лични и работни файлове.

LG K50 е изключително сходен с Q60. Открояват се две разлики — камерата му е двойна и ще се предлага с 32GB дисково пространство.

LG K40 е 5.7-инчово предложение с дисплей FullVision и HD+ резолюция. Залага на една основна камера с 16MP сензор. Процесорът му ще бъде 8-ядрен като на по-големите си събратя.

Цени и дати на излизане на пазара вероятно ще бъдат обявени на самия Мобилен конгрес. Със сигурност вече ги очакваме в каталога на Ardes.bg, където още сега можете да намерите интересни смартфони от LG и други водещи производители.

Loading Facebook Comments ...