Слушалките изместили джойстика като емблематичен геймърски аксесоар

Водещите производители на потребителска електроника не крият, че непрекъснато опитват да угаждат на игроманите. Целта им е да разширяват пазарния си дял или да удържат позиции в сегмента на геймърските продукти. Отделно трябва да се борят със сериозни конкуренти, работещи изключително в тази сфера.

Доскоро се смяташе, че контролерът е най-емблематичният аксесоар на геймърите. Нови проучвания, направени независимо от компаниите, които създават джаджи за тази претенциозна клиентела, всъщност показва, че от поне две или три години насам картината се е променила. Хората от външните среди си представяли игроманиаците преди всичко със специални слушалки. И чак след това идвали джойстиците, геймпадовете, мишките и клавиатурите, или пък мониторите с повече екстри и фамозен дизайн.

По тази причина въпросните производители, отново напълно независимо едни от други, от някое време насам се заели да правят възможно най-качествени хедсетове, непрекъснато понижавайки цените. Това са главните акценти и в рекламните им кампании. На особен интерес се радвали моделите с големи акустични камери и виртуален 5.1-канален или 7.1-канален съраунд звук.

Всички изброени компоненти и аксесоари, както и най-добрите геймърски лаптопи и настолни конфигурации, са неизменна част от каталога на Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...