Новите лаптопи от линията HP Envy са с опция за дървени корпуси

Един от водещите световни производители на преносими компютри — HP, обяви част от характеристиките на новите модели от утвърдените линии EliteBook и Envy. Те попадат в категорията на ноутбуците и ултрабуците. При компонентите е съществено, че е удължена автономната работа на батерия и е повишена сигурността за бизнеса.

Част от корпусите на Еnvy 13/17 и тези на Enxy x360 13/15 ще могат да се персонализират не само като цвят, но и като материал на изработката. Наред с традиционните метални сплави, ще има опция и за дървена поставка за дланите — в областта на клавиатурата и тъчпада. Дървените елементи ще бъдат естествени, а не имитация.

Ще бъдат изработени от бреза или орех. Цветовете и шарките им съответно ще бъдат неповторими за всеки потребител, като основните нюанси ще са на бялото, черното и сребристото. Изборът ще обхваща и вътрешните компоненти — процесори и видеокарти на AMD или Intel.

Тази есен очакваме новите HP Envy и EliteBook в каталога на Ardes.bg, където и сега могат да се открият разнообразни лаптопи на този и други производители.

Loading Facebook Comments ...