Samsung Galaxy S и Galaxy Note се променят драстично през 2020 г.?

Идва момент, когато всеки водещ производител на техника се запитва, дали не конкурира себе си. Изглежда, че такъв е случаят на Samsung с тяхното лидерство сред Android-базираните мобилни устройства. Смартфоните от линиите Galaxy S и Galaxy Note стават все по-близки по характеристики и възможности, което обърква потенциалните клиенти и затруднява избора им.

Ето защо, ако се вярва на изтекла вътрешна информация, южнокорейският гигант планира сериозни реформи още през следващата година. Твърди се, че от 2020 г. умните телефони Galaxy Note ще станат част от новия сегмент на моделите със сгъваеми екрани. А пък новите Galaxy S ще се сдобият с вградена поддръжка на стилуси.

Друг упорит слух в технологичните среди е, че следващият флагман на Samsung няма да се казва Galaxy S11. Търсело се по-привлекателно и оригинално название, както и изцяло нова маркетингова стратегия в популяризирането му.

Най-новите мобилни устройства с операционна система Android или iOS са съществена част от продуктовия каталог на Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...