Специална оферта: новият смартфон Xiaomi Redmi Note 13 4G и полезни аксесоари на промоция

Промоционалната кампания „Месец Xiaomi 2024“ продължава, но остават още няколко дни до края на септември. Освен чудесните периферни устройства, за които писахме наскоро, тя включва широка гама от мобилна техника. Предложенията на Xiaomi са със значителни отстъпки в Ardes.bg и могат да се комбинират помежду си.

В настоящата публикация ще разгледаме на фокус смартфона Xiaomi Redmi Note 13 4G. Набързо ще ви запознаем и с промоционалните гривни и слушалки на този бранд, които можете да комбинирате за по-вълнуващ живот у дома и в движение.

Дисплей и основни характеристики

Redmi Note 13 се отличава с модерен дизайн и 6,67-инчов OLED дисплей с резолюция 2400 x 1080 пиксела. Екранът се опреснява при 120Hz, което гарантира плавни анимации при навигацията и възпроизвеждането на мултимедия. Максималната яркост от 1800 нита го прави лесен за използване дори при ярка слънчева светлина. Телефонът е с клас IP54 за устойчивост на прах и вода, което допринася за цялостната му привлекателност като надеждно устройство за ежедневието ви.

В промоцията са включени два варианта, които се различават само по количеството памет. Единият залага на комбинация от 8GB оперативна памет и 256GB вградена флаш памет за вашите файлове, а другият – съответно на 6GB и 128GB. Като изключим тази разлика, всички останали характеристики са напълно еднакви. Сред тях са чипсет Qualcomm SM6225-AD Snapdragon 685 4G с 8-ядрен процесор и графичен ускорител Adreno 610 за неангажиращи игри.

Много добра камера и невероятна батерия

Въпреки че Xiaomi Redmi Note 13 4G се позиционира в бюджетния клас, няма компромиси с качеството на камерата. Системата е тройна и включва основен 108MP сензор, 8MP ултраширок обектив и 2MP макро камера. Смартфонът записва клипове с 1080p Full HD резолюция при 30 кадъра в секунда. Селфи камерата е 16-мегапикселова.

Една от отличителните характеристики на този телефон е впечатляващият живот на батерията му. Нейният капацитет е 5000 mAh и издържа цял ден на умерена до интензивна употреба. Поддържа 33W зареждане, което ви позволява бързо да я презаредите – значително удобство, ако често сте в движение.

Атрактивната цена не е за сметка и на редица екстри

Android-базираният Redmi Note 13 разполага и с други характеристики, благодарение на които се откроява в своята ценова група. Може да работи с 2 SIM карти едновременно и разполага с Dolby Atmos сертификат за звука. Биометричните сензори за лицево разпознаване и пръстов отпечатък защитават устройството от непозволен достъп.

Сред другите промоционални продукти ще намерите и някои, които перфектно се съчетават със смарфона:

• Xiaomi Buds 6: безжични слушалки с вграден микрофон, обхват до 10 метра и тъч контрол.

• Xiaomi Smart Band 9: водоустойчива гривна с цветен AMOLED дисплей, измерваща вашите активности и физически показатели в десетки категории при зареждане само веднъж на 3 седмици.

Смартфонът Xiaomi Redmi Note 13 4G, слушалките и гривните се предлагат в различни разцветки. Вижте ги в страницата на промоцията „Месец Xiaomi 2024“. Ardes.bg е доверен търговски партньор на Xiaomi и осигурява безупречно гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Loading Facebook Comments ...