Huаwei отчетоха над 1 милион продадени умни часовници Watch GT 2

Huawei е в челната тройка на най-успешните производители на смартфони и полага огромни усилия да гради реноме сред аксесоарите. Умните часовници от линията Watch GT са техният флагман. Актуално тази година е второто им поколение — GT2, известно и като LTN-B19.

Откакто моделите от тази линия умни часовници се появи на световния пазар, Huawei са реализирали над 1 милион бройки. Това е огромно постижение.

На какво дължат завоеванията на Watch GT2?

На първо място тези часовници са разработени с идеята да имат мъжки и женски вариант, което ги прави още по-персонализирани, интересни и за двата пола. Отделно от тях почитателите на унисекс дизайна могат да потърсят Classic и Sport версията. Последните са с изключително сходни характеристики, но Classic е със стилна кожена каишка и сребристо-черно тяло, докато Sport е със силиконова каишка и твърдо залага на изцяло черен цвят.

Батерията на цялата серия е феноменална

При капацитет от 445 mAh и средностатистическа ежедневна употреба ще се наложи да я презареждате само веднъж на две седмици! Налични са всички фитнес функции, които изброихме по-напред. Освен тях — наблюдение на съня, SMS известявания и музикален плейър.

Huawei Watch GT 2 използват магнитно зарядно с USB накрайник. Водоустойчиви са до 50 метра! Използват LiteOS и са съвместими с Android и iOS.

Те са идеалната джаджа, която можете да закупите от Ardes.bg и подарите на близък или себе си за предстоящите коледно-новогодишни празници.

Loading Facebook Comments ...