Празничните оферти на Ardes.bg: „Нова година — нова IT придобивка“


Отиващата си 2019 година беляза началото на нови тенденции в потребителската техника. Най-гръмки заглавия предизвикаха иновациите при смартфоните и таблетите. Това показва, че при тях има поле за развитие и всеки напредък се радва на интерес от експертите и широката публика.

Медийният интерес към новите лаптопи като цяло е по-скромен. Журналистите обръщат внимание на затрудненията на Intel да доставя процесори и как AMD се възползват успешно от неволите на конкурента си. Освен това преносимите компютри отдавна са си извоювали имиджа, че могат всичко, за което са създадени, като иновациите са насочени към качеството на изработката и намаляването на теглото.

Ситуацията при лаптопите се промени в края на текущата година, когато медиите си спомниха, че потребителите се нуждаят от истински новини: от януари 2020 година Microsoft прекратяват поддръжката на Windows 7. Повече от препоръчително е да се премине на по-новия Windows 10, а за целта ще бъде нужен нов компютър. Новият хардуер от години насам не поддържа по-старите версии на тази операционна система.

Моментът е идеален за пазар

Ето защо в традиционната ни коледно-новогодишна кампания, която започна и сега се нарича „Нова година – нова IT придобивка“, можете да закупите лаптоп на значително намалени цени. При някои промоционални модели отстъпката е в трицифрени числа! Ще намерите предложения за частни лица, за цялото семейство, а също — за бизнеса.

Преносимите компютри са само една от категориите в тази кампания. Включили сме и настолни машини. Също – умни телефони и таблети. Особено интересни са периферните устройства и аксесоарите.

За ваше улеснение,

физическите магазини на Ardes.bg ще работят с разширено работно време в празничния сезон. На тази страница можете да видите кога ще са отворени във всеки град с наше представителство. А за онлайн магазина ни няма почивен ден.

Loading Facebook Comments ...