Аsus и Nvidia зарадваха геймърите с първия 360-херцов монитор

Тази седмица ще се проведе международното технологично изложение CES 2020, което ще привлече милиони погледи към панаирния център на Лас Вегас. Традиционно преди самото начало на експото големите производители анонсират хитовите продукти, които ще бъдат изложени на щандовете. В случая на Аsus и Nvidia това е първият в света геймърски монитор, поддържащ 360Hz.

Точното название на модела е Asus ROG Swift 360. Той е предназначен основно за eSports — за професионалните геймъри, участващи в турнирни игри. Като цяло може да се използва и от любителите, стига да могат да си го позволят — засега не е оповестена цена, но тя едва ли ще бъде от най-достъпните.

Другите характеристики на монитора

Потвърдени са следните спецификации на Asus ROG Swift 360:

• 24-инчов панел;

• поддържа технологията G-Sync за пълна синхронизация с видеокарти на Nvidia;

• сертифициран по стандарта VRR (Variable RefreshRate), гарантиращ отлична производителност при различни скорости на опресняване на картината и дори по-точни цветове.

Изгледайте и промоционалното видео:

Още детайли ще бъдат разкрити по време на CES 2020. Но и сега двете компании, гордеещи се със своя революционен ROG Swift 360, са убедени, че с него създават нова продуктова категория. Вижте наличните геймърски монитори в каталога на Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...