Защо геймърският монитор G34WQi е сред звездите на Xiaomi в актуална промоция на Ardes.bg

Вълнуващата промоционална кампания „Месец Xiaomi 2024“ включва широка гама от продукти на този световен производител. Всички те са със значителни отстъпки и могат да се съчетаят в цялостни решения за потребителите. В настоящата публикация ще разгледаме монитора Xiaomi G34WQi, предназначен за геймъри, киномани и създатели на мултимедия.

Този монитор не случайно е една от звездите в промоцията „Месец на Xiaomi“ в Ardes.bg. Отличава се от редица други модели с това, че предлага множество първокласни характеристики на невероятно конкурентна цена. Нека видим някои от отличителните му спецификации.

Дизайнът ви потапя в игрите или творчеството

34-инчовият извит монитор G34WQi приковава погледа с изчистен и функционален вид. Отличава се с елегантна и здрава стойка, която позволява регулиране на височината, наклона и завъртането. По този начин се осигурява ергономичен комфорт и при най-дългите геймърски сесии. Може да бъде монтиран и на стена.

Извивката на монитора е по стандарта 1500R и усилва усещането за потапяне. Ултраширокият мащаб на панела е с пропорции 21:9 и покрива цялото зрително поле на потребителя. Резолюцията му е 4K (3440 x 1440 пиксела). Това са само началото на характеристиките, които го правят особено интересно предложение.

Висока производителност по всеки параметър

G34WQi използва VA панел с контрастно съотношение 4000:1, което е многократно по-високо от това на конвенционалните LED модели. Високата честота на опресняване от 180Hz премахва напрежението за очите и осигурява картини без графични дефекти в бързите игри. Цялостното геймърско изживяване се подобрява от 1 милисекунда време за реакция на пикселите и технологията FreeSync за пълна синхронизация с видеокартите на AMD.

Мониторът покрива на 100% цветовата гама sRGB, което го прави чудесно решение за фотографи и дизайнери. Освен това, G34WQi възпроизвежда 95% от холивудския стандарт DCI-P3 – идеален за мултимедия и предпочитан от киноманите. Прецизната фабричната калибрация позволява да се заемете с творчество на цифрово съдържание с първокласно качество, без да губите и миг в настройки.

По отношение на свързаността, G34WQi включва два DisplayPort 1.4 интерфейса и два HDMI 2.0 порта, както и жак за слушалки.

Защо да закупите монитора и други периферни устройства на Xiaomi от Ardes.bg?

Xiaomi G34WQi е лесен избор за потребители с ограничен бюджет, които търсят геймърски монитор със солидна производителност и готов да посрещне очакванията дори на претенциозни творци и създатели на цифрово съдържание. Ултраширокият извит дисплей, високата честота на опресняване и прецизното възпроизвеждане на цветовете са само част от премиум характеристиките, които получавате на достъпна цена в тазгодишната промоция Месец на Xiaomi в Ardes.bg. Сред другите промоционални периферни устройства в кампанията, от която може да се възползвате до 30 септември 2024 г., са монитори за бизнеса, слушалки, зарядни устройства и безжични колонки.

За своите три десетилетия опит в ИТ сферата Ardes.bg спечели доверието на своите клиенти, като осигурява индивидуална консултация и компетентни насоки за избор на най-подходящия модел, съобразен с възможностите и потребностите на клиента. Българската търговска верига гради доверие и с безупречното гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Loading Facebook Comments ...