Steam посреща Годината на металния плъх с намаления на хитови игри

От утре, 25 януари, започва нова лунна година. Съгласно китайския зодиак, навлизаме в годината на металния плъх. А понеже геймърите с акаунти в платформата Steam са от целия свят, включително от страни, където се честват лунните нови години, това е чудесен повод за пазарно тържество.

Намаленията на компютърните игри започнаха още днес. Списъкът със заглавия на по-ниски цени ще се променя периодично. Кампанията ще продължи до 27 януари, като ще обхване по-голямата част на деня.

Разпродажбата включва игри от всякакви жанрове

Може би най-очаровани ще останат почитателите на изданията от сагите Star Wars и Resident Evil, които вече могат да се купят на намаления, вариращи от 30% до 70%. Важи и за най-новите от тях, например Star Wars JEDI: Fallen Ordes, при която отстъпката не е толкова голяма, но това е разбираемо за заглавие в ТОП6 на най-купуваните през 2019-а.

Ето някои от хитовете и техните нови цени:

• Grand Theft Auto 5 — €15
• The Witcher III — €9
• Red Dead Redemption II — €48
• Street Fighter V: Arcade Edition — €8
• Dark Souls III — €15

Има и тематични оферти

Поводът за кампанията е тематичен, затова не е изненадващо, че с огромни отстъпки се предлагат и игри, свързани по някакъв начин с китайската година на плъха. Типичен пример е заглавието Moss (€15). Друго, което си струва да се отбележи, е екшънът Black Plague със стелт-хорър елементи.

Понастоящем в онлайн магазина на Ardes.bg могат да се намерят нови компютри, които са подходящи за гейминг и са включени в собствените ни промоционални оферти. Сред тях има както лаптопи за игромани, така и сериозни настолни машини.

Loading Facebook Comments ...