Експерти: Дисплеят на Samsung Galaxy S20 Ultra подобрява 12 рекорда

Ако за вас дисплеят на смартфоните е сред най-важните  характеристики или се чудите кой модел от линията Samsung Galaxy S20 да изберете, специалистите от DisplayMate могат да помогнат. Според тях 6.9-инчовият Galaxy S20 Ultra не само ще бъде най-доброто на пазара, но и подобрява 12 технологични рекорда. В доклада им се твърди, че този Infinity-O Display е „видимо неразличим от съвършенството“.

Тези думи са подкрепени от конкретни примери. Три от подобрените рекорди са сред най-важните: High Absolute Color Accuracy, Very High Contrast Accuracy и Natural sRGB Screen Mode. С други думи, можете да очаквате пълна точност в цветопредаването, много високо контрастно съотношение на картината и професионално покритие на цветовата гама RGB.

Поддръжката на стандарта HDR10+

прави Galaxy S20 Ultra идеалното устройство за възпроизвеждане на видео, сертифицирано по най-модерните индустриални стандарти. Ултрависоката резолюция (3200х1440 пиксела), 511 ppi (плътност на пикселите) и самата OLED технология били важен фактор за резултатите от тестовете. Честотата на опресняване при 120Hz е друга от водещите характеристики.

Това, което най-силно впечатлило DisplayMate, била фабричната калибрация на цветовете. Използването на Galaxy S20 Ultra под директна слънчева светлина нямало значение за точното цветопредаване. По този показател този смартфон се откроил не само сред конкурентните продукти от същия ценови клас, но и пред по-малките си събратя от линията Galaxy S20.

Най-добрите умни телефони на Samsung и другите водещи световни производители стават част от продуктовия каталог на Ardes.bg веднага щом бъдат пуснати на европейския пазар.

Loading Facebook Comments ...