Гледайте на живо премиерата на Samsung Galaxy S20 и Galaxy Z Flip

По-късно днес, 11 февруари, Samsung ще покажат на света най-новите си хитове сред умните телефони: Galaxy S20 , S20+, S20 Ultra и Galaxy Z Flip. Това ще се случи на специално събитие в Сан Франциско, наречено Galaxy Unpacked 2020. За щастие на всички почитатели на мобилните технологии, то ще се стриймва и в интернет.

Предаването на живо ще започне около 21:00 часа (българско време). Южнокорейската компания е осигурила достъп до него практически от всичките си профили в различните платформи и социални медии. Ето къде ще можете да се забавлявате с шоуто:

Samsung в Twitter

Samsung във Facebook

Samsung в YouTube

Ако искате да сте възможно най-осведомени и да се ползвате от „ексклузивна информация“, компанията обещава да я публикува в реално време на страницата на своя Newsroom. Така че няма да е излишно от време на време да хвърляте поглед и на този сайт. Очаква се акцентите в тазгодишната премиера да бъдат новите 108MP камери и интерфейсът Samsung One UI 2.1.

Смартфоните от линиите Samsung Galaxy S20 и Galaxy Z Flip ще се предлагат от Ardes.bg, когато бъдат доставени за европейския пазар по-късно тази година.

Loading Facebook Comments ...