Много компании ще уважат MWC 2020, но в безопасния интернет

Ericsson, LG, ZTE, Nvidia, Amazon… а сега и Sony. Тези половин дузина компании са само част от онези, които ще пропуснат международното експо MWC 2020. През годините Световният мобилен конгрес в Барселона стана любимото място за анонсиране на нови хитови продукти, предимно най-добрите смартфони и таблети, но сега изложението пострада от световните събития, още преди да е започнало.

MWC 2020 ще се проведе в периода 24-27 февруари. И вероятно ще остане в историята като една от жертвите на китайския коронавирус. Повечето компании, отказали участие тази година, посочват именно тази заплаха като основен мотив за неучастието си.

Означава ли това, че потребителите ще скучаят?

Ни най-малко! Например Sony няма да имат конференция на Световния мобилен конгрес, нито ще командироват свои представители. Но, за сметка на това, планират активно участие в интернет.

В 8:30 часа на 24 февруари Sony ще покажат всичко, което имат за показване, в предаване на живо. То ще се излъчва в канала на Xperia в YouTube. На подобна стратегия ще заложат и много други компании, които са избрали да уважават датите на Световния мобилен конгрес, но да имат „безопасно присъствие“ във виртуална среда.

Ardes.bg предлага най-добрите мобилни продукти на водещите световни производители в този технологичен сегмент.

Loading Facebook Comments ...