Huawei P40 Pro ще бъде като DSLR с 50-кратен SuperSensing зум

Този четвъртък, 26-и март, Huawei ще представят новите си смартфони от линията Huawei P40. Един от тях ще бъде моделът P40 Pro, който ще бъде с най-сериозни технически характеристики и най-богати софтуерни възможности. Главният акцент в презентацията му се очаква да бъде четворната задна камера, която още сега беше оприличена на джобна алтернатива на DSLR (огледално рефлексните) фотоапарати.

Четирите сензора и обективите на камерата в Huawei P40 Pro са разработени съвместно с Leica. Основният сензор е с резолюция 50MP, като ще бъде подпомаган от друг с разделителна способност 40MP. Заедно с тях ще можете да се възползвате и от 3D ToF ceнзор, съчетан с третата 12MP камера.

50х SuperSensing Zoom

Най-вероятно четвъртата камера в модула ще бъде тази, която ще създава най-много заглавия в специализираните медии и ще бъде на челно място в маркетинговите кампании на Huawei. Става дума за телефото обектив с 50-кратно увеличение. То ще постига чрез комбинация на оптичен зум и софтуерни алгоритми.

Предната камера на Huawei P40 Pro също заслужава внимание. Тя ще бъде 32-мегапикселова със сензор за дълбочина. По тази причина дисплеят ще бъде с два отвора в горната лява част.

Ardes.bg е доверен партньор на Huawei и другите водещи производители на умни телефони.

Loading Facebook Comments ...