Пестете и получавайте добавена стойност в „Ардес Бизнес клуб“

Какво е „Ардес Бизнес клуб“?

Програмата „Ардес Бизнес клуб“ е създадена за ръководителите и служителите на корпоративни клиенти, регистрирани в Ardes.bg. С това удобно решение осигуряваме допълнителна стойност при покупката на технологични стоки от нашите магазини. Преференциалните цени облекчават бюджета както на самите стопански организации, така на отделни хора, работещи в техните структури и присъединени към програмата ни.

С членството си в „Ардес Бизнес клуб“ служителят получава специални условия при покупки на стоки онлайн или на място във физическите магазини на Ardes.bg. За нас няма значение дали пазарувате за служебни или за лични нужди, за роднини и приятели. И в двата случая присъединяването ви към „Ардес Бизнес клуб“ позволява да пестите пари и да получите повече при пазаруването.

Какво се разбира под корпоративни клиенти?

„Ардес Бизнес клуб“ в никакъв случай не е „елитарен“. В него могат да се регистрират корпорации, като под това обикновено се разбират компании с над 500 служители. Но нашата програма е отворена и за по-малките бизнеси, а даже и за институции и учреждения, които нямат непременно стопанска цел.

Ardes.bg е IT компания, специализирана вече близо 25 години в осигуряването на решения за:

• Корпорации (над 500 служители);

• малкия и средния бизнес (от 1 до 500 служители);

• училища, колежи и университети и други институции в сферата на образованието;

• клиники, болници, домове за специални грижи и други заведения в системата на здравеопазването;

• държавни институции и учреждения;

• утвърдени фирми и стартъпи, занимаващи се с проектиране, реклама, дизайн и инженеринг.

Всички изброени могат да станат част от „Ардес Бизнес клуб“! Нещо повече — те получават същите преференциални условия и добавена стойност към своите поръчки на технологични продукти. Без каквито и да било двойни стандарти между „по-големите“ и „по-малките“ дружества.

Достъпът като корпоративен клиент носи:

1. Преференциални цени за вашия бизнес.

Отстъпките са валидни за пълната гама продукти в нашия каталог. Сред стационарните се нареждат: настолни компютри, принтери и МФУ, сървъри, рутери и UPS-и. Сред мобилните: лаптопи, смартфони и таблети.

Преференциите обхващат не само чисто новите устройства, но и употребяваните (реновирани) модели. Софтуерът и платените услуги на експертите в Ardes.bg също са на специални цени за корпоративни клиенти.

2. „Ардес Бизнес клуб“ програма за вашите служители. Всеки служител, който е регистриран със служебен имейл, съдържащ интернет домейна на компанията, получава преференциалните цени за корпоративни клиенти. Това е социална придобивка, която повишава мотивацията и лоялността на служителя.

3. Имейл бюлетин със специални предложения за корпоративни клиенти.

Регистрацията е лесна, а системата — автоматизирана

Всичко, което трябва да направите, е да регистрирате компанията си като корпоративен клиент на Ardes.bg. След това просто можете да регистирате и служител с неговия служебен имейл, за да се ползва от преференциите. Единственото условие е имейлът му да съдържа домейна на компанията.

Влизането в системата се осъществява чрез въвеждане на този имейл и индивидуалната парола. Всичко останало е автоматизирано. Нашата система ще разпознае корпоративния клиент и специалните цени ще се визуализират в онлайн магазина на Ardes.bg.

Корпоративните клиенти могат да пазаруват на преференциални цени и във физическите ни магазини в София и Варна. За тази цел е необходимо да предоставят имейла си или служебната си карта на нашия търговски представител.

Ardes.bg е доверен партньор на водещите световни компании в IT индустрията. Предлагаме богат асортимент от технологични продукти и осигуряваме компетентни услуги в изготвянето на подходящи индивидуални решения, съобразени с особеностите на вашия бизнес.

Loading Facebook Comments ...