Как ще изглеждат Samsung Galaxy Watch 3 и Galaxy Fold 2

Появиха се изображения, показващи облика на две очаквани мобилни устройства от Samsung. Това са смарт часовникът Galaxy Watch 3 и сгъваемият смартфон Galaxy Fold 2. В случая дори не е толкова важно дали снимките са „изтекли“ или са пуснати умишлено, за да генерират интерес преди премиерата им.

По-важен е въпросът за тяхната достоверност. Все още не е напълно сигурно, че Galaxy Fold 2 ще изглежда така, както на снимката горе. Ако дизайнът бъде потвърден, новият сгъваем телефон се очертава да бъде абсолютно адекватен заместител на таблетите.

По-сигурна е ситуацията с Galaxy Watch 3

Официалното представяне на умния часовник се очаква най-рано в края на юли тази година. В профила на блогъра evleaks обаче още сега се появиха снимки, разкриващи някои от основните му характеристики. Сред тях се нареждат метален корпус и наличие на физически бутони.

Вижда се и механичен „пръстен“ за улеснена навигация и при условия, в които сензорният екран ще бъде с ограничена функционалност — например под вода. Часовникът ще бъде съвместим с 45-милиметрови каишки. Твърди се, че Galaxy Watch 3 ще се предлага в две версии: с 1.2-инчов или с 1.4-инчов дисплей.

Други от оповестените спецификации включват:

• 8 GB флаш памет;

• 1 GB оперативна памет;

• поддръжка на 4G LTE мрежи и слот за SIM карта;

• батерия с капацитет 340mAh;

• операционна система Tizen OS.

Актуалните смартфони и умни часовници на Samsung и други водещи производители са част от богатия продуктов каталог на Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...