Снимки на „бакърен“ Galaxy Note 20 Ultra изтекоха през руски сайт

Официалната премиера на Galaxy Note 20 Ultra се очаква на 5 август тази година. Но един рускоезичен сайт, който е част от медийната маркетингова дивизия на Samsung, умишлено или неволно разпространи първи изображения на нишовата линия смартфони на компанията. На тях беше обърнато внимание от руски потребител и вече започнаха да обикалят технологичните медии по света.

Снимките са две. Те предполагаемо показват финалния дизайн на Galaxy Note 20 Ultra. Заснет е само задният панел на умния телефон, а на едно от изображенията се вижда в цялост и новата версия на традиционния му стилус.

Първи впечатления сред специалистите

Мненията им не са еднозначни. Вече дори се появиха спорове какъв точно е цветът на корпуса. Едни определят Galaxy Note 20 Ultra като бакърен (меден), докато други настояват, че е златист, а специфичните нюанси се дължали на особеното осветление.

Срещат се и мнения, че цветът е бронзов.

Упорити слухове, разпространявани и от авторитетни медии като CNet, са настоятелни, че смартфонът ще бъде базиран на чипсет Snapdragon 865. Дисплеят му ще има 120Hz честота на опресняване. Почти гарантирана е поддръжката на 5G.

До този момент Samsung нито потвърждават, нито отхвърлят данните за характеристиките. Не са коментирали и „теча“ на снимките. Ardes.bg е доверен партньор на този и други водещи производители на умни телефони, като с интерес ще следи развитието на темата.

Loading Facebook Comments ...