Предпремиерно: Как ще изглеждат смартфоните Samsung Galaxy S21

Официалният анонс на новите смартфони от Samsung ще дойде по-рано от обикновено. Както писахме наскоро, очаква се премиерата на Galaxy S21 да бъде в самото начало на 2021 година. По този начин компанията иска да отговори на конкурентите си, които вече пуснаха интересни модели на пазара.

С наближаването на януари, когато Galaxy S21 ще бъде обявен, а две седмици след това вече ще се продава, започват да изтичат и повече данни за флагмана. Днес се появиха рендъри на смартфоните от тази линия, които показват облика им. Виждат се както предният, така и задният панел.

Какво прави впечатление?

Преден панел: Galaxy S21 ще бъде с безрамков дисплей. Селфи камерите са разположени в съвсем малъкт отвор, „продупчен“ в централната горна част на екрана. Известно е, че и в новите смартфони ще се поддържа технологията за опресняване на картината при 120Hz.

Заден панел: Акцентът там е модулът за основните камери. Те ще бъдат с по-висока резолюция (108MP) от тази в Galaxy S20 и ще се възползват от усъвършенствани алгоритми с изкуствен интелект. Несъмнено можем да очакваме и патентованата система за оптично и софтуерно увеличение на Samsung.

Процесори и наличности

Galaxy S21 ще са първите смартфони в света с процесора Snapdragon 875. Най-новата разработка на Qualcomm е базирана на 5nm ЕUV технология, носеща подобрения в производителността и по-малко изразходване на батерията. В отделни пазари смартфонът ще се предлага с чипа Samsung Exynos 2100.

На този етап няма данни кога Galaxy S21 ще дойде на европейския пазар. Не е обявена и цената, като това едва ли ще се случи до премиерата през януари. Дотогава можете да си харесате някой от наличните умни телефони на различни водещи производители в портфолиото на Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...