Qualcomm показват новите си чипове Snapdragon 875 и 888 (вижте къде да гледате шоуто)

Започва виртуалното изложение Tech Summit Digital 2020 на Qualcomm. То ще се проведе днес, 1 декември, и утре, 2 декември, в 7:00 ч. PST или 17:00 часа българско време. В рамките на шоуто водещият производител на чипсети за смартфони ще покаже новите си продукти.

Къде можете да гледате презентацията? – Предвидени са няколко места за стрийминг на видеото в реално време, като ще можете да гледате клиповете и на запис. Те са: 1) официалният сайт на Qualcomm; 2) каналът на компанията в YouTube; и 3) профилът в социалната мрежа Twitter.

Кои се очаква да бъдат акцентите?

Snapdragon 875 ще бъде процесорът, използван от много първокласни смартфони през 2021 година. Първият от тях, както писахме вчера, ще бъде Samsung Galaxy S21. Южнокорейската компания си е гарантирала това право, тъй като произвежда чиповете на Qualcomm в своите фабрики.

Snapdragon 888 се очертава като голямата изненада на шоуто. Този процесор е предназначен за умните телефони от среден клас. По предварителни данни, той би трябвало да предлага феноменални възможности за мобилен гейминг и ново поколение изкуствен интелект, подпомагащ камерите на телефоните.

Най-добрите актуални разработки на Qualcomm се използват от редица смартфони на водещите производители, на които Ardes.bg е доверен търговски партньор. Не пропускайте предложенията в нашето портфолио и следете ежедневните промоционални оферти, които ще стават все по-интересни с навлизането в коледно-новогодишния търговски сезон.

Loading Facebook Comments ...