Samsung пускат Galaxy S21 по-рано и със 108 MP камера

Снимката е само илюстративна и не представя продукта в новината.

Макар и непотвърдени, зачестяват данни от различни достоверни източници, че Samsung бързат с премиерата на смартфоните от линията Galaxy S21. Това вероятно се дължи на повишения интерес към тези устройства през втората половина на 2020 година и наскоро дебютиралите успешни продукти на конкурентите Apple и Huawei.

Традиционно южнокорейската компания представяше флагманите си на Световния мобилен конгрес в Барселона в края на зимата. Изтеглянето напред на премиерата ни отвежда до датата 14 януари. Експертите смятат, че Galaxy S21 ще бъде официално обявен тогава, като ще се появи на пазара две-три седмици по-късно. За анонса е предвидено специално събитие.

Камерата на Samsung Galaxy S20 Ultra

Най-добрият модел от серията се очаква да бъде Galaxy S20 Ultra. По данни на няколко технологични блогове, смартфонът ще опита да отнеме лидерството на Huawei Mate 40 Pro в областта на мобилната фотография. Samsung са съчетали усъвършенстван сензор ISOCELL HM3, 108 мегапиксела и лазерен автофокус.

Така камерата на Galaxy S20 Ultra ще улавя 12% повече светлина спрямо досегашните модели, ще прави по-качествени снимки в сцени със слаба осветеност и ще фокусира значително по-бързо и по-точно. Наред с това, умният телефон ще използва Android 11. Потребителският интерфейс също е нов: OneUI 3.1.

Ardes.bg е доверен партньор на повечето световни производители на смартфони. Някои от техните модели понастоящем могат да се поръчат с намалена цена като част от акцията ни „Не чакай Черен петък“.

Loading Facebook Comments ...