„Не чакай Черен петък“, а пазарувай изгодно сега

Акцията Black Friday, която отдавна се е превърнала в търговска традиция по света, от няколко години се провежда и в България. В нашата страна тя е позната под името „Черен петък“. На този „петък“, който често продължава и през дните на уикенда, се отбелязва началото на коледно-новогодишния търговски сезон.

Както всеки друг празник, и този беше опорочен от лоши търговски практики, заради което публиката се отнася резервирано към него. Има обаче и утвърдени компании, които предпочитат честния подход и да печелят преди всичко от доверието и лоялността на своите стари и нови клиенти.

[notification type=“alert-info“ close=“false“ ]Една от тях е Ardes.bg, която вече близо 25 години осигурява IT продукти на българския пазар.[/notification]

За трета поредна година започнахме нашата кампания „Не чакай Черен петък“. Тя ще е валидна до 17 ноември, като обхваща всички категории предлагани продукти — смартфони, лаптопи, настолни компютри, аксесоари и други IT решения, обявени в страницата на кампанията и в специалната брошура.

В какво се изразява самата акция?

Противно на порочната практика цените да бъдат повишени седмици преди началото на най-големия търговски сезон, ние намаляваме цените на много от тях. Ако сте закупили продукт, включен в нашата акция „Не чакай Черен петък“, а по време на самия „Черен петък“ (19-22 ноември 2020 г.) цената за същия продукт е дори още по-ниска в нашите магазини, разликата в сумата се възстановява от компанията под формата на ваучер за бъдещите ви поръчки.

[notification type=“alert-info“ close=“false“ ]Всичко, което клиентът ни трябва да направи, е да попълни онлайн формуляр, а ваучерът ще му бъде издаден в срок до 7 дни. С този ваучер нашите клиенти могат да пазаруват в сайта на Ardes.bg и във физическите ни магазини.[/notification]

Компанията провежда целогодишни и ежеседмични акции за лаптопи, смартфони и аксесоари, подбрани според производителя или според технологичния сегмент, към който принадлежат. По този начин чрез ваучера потребителите, които са били компенсирани за евентуална разлика в цените на Черния петък, ще могат да спестят още повече и от другите ни промоции.

Комфортно пазаруване и индивидуално внимание

Като компания с близо четвъртвековен опит, Ardes.bg полага старание да осигури качествени IT продукти, отлично обслужване, в най-бързите възможни срокове и при максимални комфорт и сигурност. Много лаптопи и смартфони ще се разпродадат още в първите часове на 19-22 ноември 2020 г. Благодарение на кампанията „Не чакай Черен петък“ клиентите получават възможност да се сдобият с желания продукт, докато е още в наличност.

[notification type=“alert-info“ close=“false“ ]Освен това, когато хората не пазаруват в последния момент и при огромно натоварване на магазините, ще разполагат и с повече време да получат заслуженото индивидуално внимание и компетентна консултация за избора си.[/notification]

По независещи от Ardes.bg причини, след Черния петък куриерските услуги работят под извънредно натоварване и клиентите може да получат поръчаните стоки с дни закъснение. Това може да се избегне, ако се пазарува отрано – преди самия Черен петък в периода 19-22 ноември. Това е още една причина да се възползвате от кампанията ни „Не чакай Черен петък“.

В условията на затягащи се пандемични мерки магазините на Ardes.bg ще работят с повишени мерки за хигиена. Ако все пак се опасявате за здравето си, можете да пазарувате напълно безопасно от сайта ни, като започнете още сега с кампанията „Не чакай Черен петък“!

Loading Facebook Comments ...