Ardes.bg пораства с още една година

Всяка година, около пролетта, в „Ардес Информационни Технологии“ ЕООД (Ardes.bg) настъпва особена еуфория — отбелязването на рождения ѝ ден. И през 2021 по традиция няма да бъде пропуснат. Този е 25-ият по ред и юбилеен.

Ardes.bg, която е специализирана в продажбата, сервиза и поддръжката на компютърна техника, ще сподели със своите клиенти радостния празник по безопасен и социално отговорен начин – с онлайн активност.

На рожден ден, като на рожден ден

Част от инициативите, които е подготвила, са: промоционална кампания с редица атрактивни ИТ оферти – за лаптопи, компютри, смартфони и таблети, аксесоари и периферия и възможност за покупка на изплащане с 0% оскъпяване  на избрани продукти. Тя стартира на първи април и ще продължи цели тридесет дни – до 30.04.2021 г.

И за да е на рожден ден, като на рожден ден, в този период потребителите могат да се възползват както от изгодните предложения, така и да участват в томбола за спечелването на голяма награда.

Наградният фонд е предвиден да даде избор на победителя в томболата да избере сам своята наградата измежду две възможности:

  • Смартфон Apple iPhone 12, който се нарежда сред флагманите при смартфоните за 2020 г., или
  • Лаптоп Apple MacBook Air 13″ 2020, който направи фурор с излизането си на пазара с M1 чипа, предлагащ бързина и мощ, производителност и енергийна ефективност.

Регистрацията за участие ще е отворена до 30.04.2021 г.

Достъпна тук. Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип на 11.05.2021 г.

Този рожден ден за Ardes.bg е по-специален, защото освен с още една година, като доказан ИТ експерт, компанията пораства с нов магазин в Пловдив. Откриването му е част от плановете ѝ за „порастване“ и затова то символично съвпада с месеца на рождения ден. Позициониран на бул. „Княгиня Мария Луиза“ 35, с него обектите на компанията вече стават пет (общо за страната). Бъдещите планове предвиждат разширяването на мрежата с присъствие и в други градове.

Магазинът отвори врати на 31.03.2021 г. и вече предлага разнообразие от продукти, качествено обслужване и допълнителни услуги. Те са насочени към потребностите на крайните и бизнес клиенти. Екип от експерти в областта на ИТ технологиите ще се съдейства при избора на подходящ продукт, съобразен с индивидуалните нужди на всеки отделен клиент.

За да отговори на спецификите в търсенето на бизнес сектора, на разположение е и отдел, специализиран в корпоративните комуникации. Официалното разрязване на лентата е предвидено за  09.04.2021 г.

За удобство на клиентите, промоционалните продукти, част от празничната активност „Ардес празнува рожден ден и всички празнуват с отстъпки до 50%“, могат да бъдат закупени на място в магазините или да бъдат поръчани онлайн на www.ardes.bg.

В случай че клиентите имат нужда от консултация — на разположение е екип, който ще обслужи запитването им по телефон, имейл или чат, така че да получат желания продукт и удовлетворение от направения избор.

Loading Facebook Comments ...