Ardes.bg зарадва феновете на IT техниката с нов магазин в Пловдив

Ardes.bg, която е с 25-годишно присъствие на пазара на IT техника в България, зарадва феновете си с новината за новооткрития магазин в Пловдив. Компанията е позната с разнообразното си портфолио от лаптопи, настолни компютри, компоненти и периферия на водещи производители.

Новият обект е с площ от 242 м² и официално отвори врати на 09.04.2021 г. За него Ardes.bg е избрала ключова и комуникативна локация бул. „Княгиня Мария Луиза“ №35. Търговската зала е организирана в обособени зони, в които потребителите ще открият техника според своите нужди: от офис до подходяща за обучение, презентация или забавление; за гейминг — за любители и професионалисти; бизнес ориентирани решения; за работа от дистанция и насочена към хора, които често пътуват.

2000 са моделите в една от най-търсените категории — лаптопите,

като в магазина потребителите могат да видят над 150 разновидности. Това предоставя на клиентите на Ardes.bg директен избор и ще им спести от времето за чакане и доставка.

За съдействие в намиране на подходящо решение се грижи екип от специалисти в областта на технологиите. Бизнес секторът в града може да разчита на отдел, специализиран в областта на корпоративните комуникации.

Освен хардуерни и софтуерни продукти, магазинът предлага и редица услуги, които ще осигурят спокойствие при използването им. Сред тях са:

• (застраховка) защита срещу инциденти на закупената техника;

• удължена гаранция;

• дистанционна IT помощ в случаите на софтуерен проблем — услуга, осъществявана от разстояние, и много др.

Обектът ще осъществява гаранционен прием на стоки, закупени от Ardes.bg

Както всички магазини на Ardes.bg, така и този – в Пловдив, работи при спазване на високи хигиенни норми и въведените противоепидемични мерки. С грижа към клиентите, обслужването става при необходимата дистанция с цел тяхната протекция и тази на екипа.

За всички, които предпочитат да пазаруват онлайн, на разположение е сайтът www.ardes.bg, който събира цялото продуктово разнообразие на едно място. Чрез него потребителите могат да направят поръчка в условията на домашния уют, като изберат да получат чрез доставка до адрес, или на място — в магазина.

С новата инвестиция Ardes.bg разширява мрежата си от обекти,

които към момента обхващат градовете Варна, София, Велико Търново и Перник, като последните два работят на принципа на франчайз.

„Отваряме врати в гр. Пловдив за всички фенове на техниката и за тези, за които тя е необходима част от живота. Да, техниката действително е в нашето ежедневие. Тя е средство и ни помага в модерното ни и забързано съвремие. Помислили сме за всички, за всеки, така че да може да намери решение за своите нужди — техника за учене, работа… Имаме подходящи решения както за бизнеса, така и за домашните потребители.“ — заяви Мариян Георгиев, управител търговия на дребно.

Той уточни, че с отварянето на този магазин, посетителите ще бъдат посрещнати от екип, който с желание ще им съдейства в намиране на подходящ продукт.

Инж. Димитър Димитров, собственик на компанията, от своя страна, благодари на служителите за всеотдайната работа и постигнати резултати. В обръщението си той подчерта, че екипът на Ardes.bg непрекъснато доказва, че България е едно страхотно място за бизнес и живот, място за изграждане на професионалисти.

За амбицията да продължи да развива своя бизнес, тръгнал като „гаражен офис“ на 4-ия етаж на кооперация във Варна, Димитров каза, че днес компанията е с тези резултати, благодарение на хората:

„Истината е, че хората са тези, които правят нещата.“ А сега, в условия на пандемия, ще продължат да работят усилено, за да доставят на своите клиенти компютърните технологии, необходими за комуникация, общуване, работата и обучение от дистанция.

В заключение той отправи пожелания към екипа да посрещат клиентите с усмивка, да се грижат за тях така, както ако те бяха на мястото на клиента, биха искали да бъдат обслужени.

Вижте кадри от новия магазин на Ardes.bg в гр. Пловдив, бул. „Княгиня Мария Луиза“ 35:

Loading Facebook Comments ...