Ardes.bg с награда Excellence in Consumer Sales за изключителни резултати в потребителските продажби на компютърна техника Dell

На 26.05.2021 г., на своеобразна онлайн церемония, се проведоха годишните награди на Dell Technologies за Източна Европа — Partner 2021 Awards, Bulgaria. Специални гости на събитието бяха ключови фигури и водещи специалисти от европейските подразделения на компанията. В своите речи те подчертаха важността на партньорството на Dell Technologies с българските компании и им благодариха за постигнатите резултати през изминалата нелека 2020 година.

Бяха излъчени номинации в различни категории, както и обявени победителите във всяка от тях, отличени за приноса им в ръста на продажбите на технологичния лидер.

Александър Лукич, Commercial Distribution Account Manager в Dell Technologies, връчи на Ardes.bg наградата Excellence in Consumer Sales за изключителни резултати в потребителските продажби на компютърна техника Dell на българския пазар. Наградата бе приета от Иван Желев, мениджър доставки в Ardes.bg, който сподели вълнението си от отличието:

„Изключително съм развълнуван от това признание. (…) Това е една много специална награда за Ardes и резултат от дългогодишните усилия, които целият екип на компанията полага за развитието на продажбите на Dell продукти и услуги. (…) Искам да благодаря на целия екип на Dell за съвместната работа през последните няколко години и за това, че винаги намирате начин да кажете „благодаря“ на партньорите си и да признаете усилията, които полагаме. Не на последно място искам да благодаря и на дистрибуторите на марката в България, без чиято наистина активна работа това, което правим, не би било възможно.“

Виртуалната церемония на Dell Technologies завърши с благодарствено обръщение от страна на организаторите за демонстрираните устойчивост, растеж, иновативност и постигнати резултати от техните партньори, и с надежда за една по-успешна 2021 г.

Loading Facebook Comments ...